Press "Enter" to skip to content

Politiikka , Uusimmat

Sauli Niinistö saa vahvan haastajan presidenttikilvassa

Presidentti Urho Kekkonen aikoo asettua ehdolle vuoden 2018 vaaleissa. Häntä ovat jo pyytäneet ehdokkaakseen Keskusta ja SDP.

Suomen lippu liehuu kelopuun katveessa
Vain Niinistö, Kekkonen, poliisi ja armeija kyennevät Suomen luotsaamiseen.

Pitkän linjan presidentin Urho Kekkosen mukaan hänen mahdollisilla uusilla jatkokausillaan olisi vakauttava vaikutus. Kekkonen arvioi, että hän on luonteva ehdokasvalinta paitsi pitkään omaa ehdokastaan metsästäneelle SDP:lle myös Keskustalle Matti Vanhasen aisaparina. Useimmat muutkin suomalaiset puolueet saattavat vielä ryhmittyä Kekkosen taakse.

“Olen toiminut niin, että Suomen ja Venäjän suhteet ovat pysyneet kunnossa”, hyväkuntoisen oloinen Kekkonen kertoi tänään Hietaniemen hautausmaalla.

Istuva presidentti Sauli Niinistö (ei-kok.) ilmoitti eilen omasta mahdollisesta presidenttiehdokkuudestaan.

Uutissirkuksen presidenttipeli- ja nettikyselyasiantuntija Uolevi Ahonen arvioi, että mikäli kansan luottamusta mitataan, niin presidenttiehdokkaina Kekkosen ja Niinistön pystyisivät haastamaan ainoastaan poliisi ja armeija.

Aiheesta muissa aviiseissa:
IS 4.2.2017: HS-gallup: Poliisiin ja armeijaan luotetaan, luotto EU:hun romahti
HS 5.10.2016: Suomalaiset luottavat vankkumatta poliisiin – kansalaiset pelkäävät rikollisuutta yhä vähemmän
HS 28.7.2016: Tutkimus: Suomalainen luottaa eniten poliisiin ja vähiten poliitikkoihin
IL 7.7.2016: Kysely: Suomalainen luottaa eniten palomieheen – poliitikkoon ei juurikaan


Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2018 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisesi internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun ja toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojakäytäntömme, vaikka kyllä sateensuojakäytäntö maassamme on ainakin takavuosina ollut aavistuksen mielenkiintoisempi, semminkin kun siihen on voinut ja voi edelleen itse vaikuttaa.