Pohjoismaiden dynaamisimmin pysähdyttävä satiirisivusto

Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Sauli Niinistö saa vahvan haastajan presidenttikilvassa

Raportoi 30.05.2017 17.05 Muut kohkaukset, Politiikka, Tapetilla nyt, Uusimmat, Uutiset ja vanhaset

Presidentti Urho Kekkonen aikoo asettua ehdolle vuoden 2018 vaaleissa. Häntä ovat jo pyytäneet ehdokkaakseen Keskusta ja SDP.

Suomen lippu liehuu kelopuun katveessa

Vain Niinistö, Kekkonen, poliisi ja armeija kyennevät Suomen luotsaamiseen.

Pitkän linjan presidentin Urho Kekkosen mukaan hänen mahdollisilla uusilla jatkokausillaan olisi vakauttava vaikutus. Kekkonen arvioi, että hän on luonteva ehdokasvalinta paitsi pitkään omaa ehdokastaan metsästäneelle SDP:lle myös Keskustalle Matti Vanhasen aisaparina. Useimmat muutkin suomalaiset puolueet saattavat vielä ryhmittyä Kekkosen taakse.

“Olen toiminut niin, että Suomen ja Venäjän suhteet ovat pysyneet kunnossa”, hyväkuntoisen oloinen Kekkonen kertoi tänään Hietaniemen hautausmaalla.

Istuva presidentti Sauli Niinistö (ei-kok.) ilmoitti eilen omasta mahdollisesta presidenttiehdokkuudestaan.

Uutissirkuksen presidenttipeli- ja nettikyselyasiantuntija Uolevi Ahonen arvioi, että mikäli kansan luottamusta mitataan, niin presidenttiehdokkaina Kekkosen ja Niinistön pystyisivät haastamaan ainoastaan poliisi ja armeija.

Aiheesta muissa aviiseissa:
IS 4.2.2017: HS-gallup: Poliisiin ja armeijaan luotetaan, luotto EU:hun romahti
HS 5.10.2016: Suomalaiset luottavat vankkumatta poliisiin – kansalaiset pelkäävät rikollisuutta yhä vähemmän
HS 28.7.2016: Tutkimus: Suomalainen luottaa eniten poliisiin ja vähiten poliitikkoihin
IL 7.7.2016: Kysely: Suomalainen luottaa eniten palomieheen – poliitikkoon ei juurikaan


Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Lue Uutissirkuksesta enemmänkin teemoista , ,

Tutustu toki kaikkiin aihepiireihimme: 112 aikataulut alaiset aluehallinto aluepolitiikka alusasut ja päällysvaatteet amk anteeksipyynnöt arkkitehtuuri asuntopula autoilu autot avaruus bussikatokset bussit C2H5OH demokratia eduskuntavaalit2015 elintarviketeollisuus elokuvabusines elämä ja epäerotiikka elämän paras aika energia esimiehet Espoo estetiikka eurovaalit 2014 facebook fanitus Finland gladiaattorit graffitit Guggenheim havainnot Helsinki herkut humppa huvit hybridiautot ja -reet hyvä veli -verkostot idyllit ihmisyys ilotulitteet ja muu pauke In English Internet islam isyys ja äitiys jakamistalous jakeluautot jalankulku jatkosota jouluherkut julkisuus junat kaapelijakokaapit kaavoitus kansantalous katutaide kaupanteko keittiöideat keksinnöt kieli ja kirjoittaminen kierrätys kiinteistöhuollot ja talonmiehet kirjallisuus kodinhoito kodinkoneet kohtuullisuus kohut komeettakarriäärit korvaukset kotitalousvähennys koulut koulutus kristinusko kulinarismi kunnallispolitiikka kuntatalous kuntavaalit 2008 kuntavaalit 2012 kuntavaalit 2017 kuolemanvakavuus kutsunnat kybersota ja -rauha käteinen lakimiehet ja -naiset lapset latua! leikkaukset lentoturvallisuus levikkikierre liikenne likasankojournalismi lintsaus lottovoitot luovuus lyhenteet Länsimetro marjastus metsästys ja tuulastus markkinointitoimeliaisuus matkailu media merkkipäivät miehet miehet ja miehet miehet ja naiset mikrotalous monarkiat monikulttuurisuus moottorit mopoautot mopot motorismi muoti muoto muotoilu muuten vaan sota mäntsälä Mäntsälä mielessäin naapurisopu naiset naiset ja miehet naiset ja naiset nettihuijaukset nuoriso opinnot opiskelijaelämä Oulu paikallinen sopiminen palvelut parvekegrillaus perhe perinnöt piparkakkutalot pojat politiikka Posti presidenttipeli 2018 purjeet ja moottorit pyöräily raha rakentaminen ja remontit rap rasismi ravinto retoriikka reviirit rintamamiestalot robotiikka rock roskalavat, -säiliöt ja paperikorit roskasäiliöt ja paperikorit sairaus ja terveys Salo sapuska saunonta seteliraha siivous sijoittaminen Sipoo sisustaminen sisältö some Sote susihavainnot suurpedot sähköautot säästöt säät ja ilmat Tallinna talous taloyhtiöt talvi- ja normaaliaika talvisota Talvivaara Tampere tehokkuus tekniikka tiede tietojärjestelmät Tommosjärvi tortut Tour de ski tukiratkaisut tulevaisuus tunteet Turku turvallisuus ja turvattomuus tuulivoima twitter työ ja työttömyys työkalut ja räjähdysaineet uhat urheilu USA USA:n vaalit 2012 vaalikoneet vaarat vaatetus vakavuus vanhat vanhat lehdet kertovat vanhukset Vantaa vappu varainhoito Venäjä verotus vihreät arvot viina ja viini vuosi 1918 väy ydinvoima Yle ylioppilaaksi yt-neuvottelut älypuhelimet