Press "Enter" to skip to content

Kulttuuri

Rikollisten reality-sarja kaipaa osallistujia

Tuoreen Rosvot 2017 -sarjan miljoonan euron pääpalkinnon saa parhaan keikan tehnyt rikollisryhmä. Rikoksesta saatu hyöty arvioidaan saaliin realisoinnin jälkeen.

Sörnäisten vankilan portti
Rosvot 2017 -sarjan tapahtumapaikat sijoittuvat mm. Helsinkiin.

Rosvot 2017 -sarjan tavoitteena on seurata reilua kymmentä konnaporukkaa yhdeksässä eri kaupungissa: Oulussa, Vaasassa, Turussa, Espoossa, Porvoossa, Kouvolassa, Joensuussa, Kuopiossa ja Helsingissä.

Kesällä käynnistyvästä sarjasta halutaan tehdä erittäin korkeatasoinen, joten ensikertalaiset eivät pääse siihen mukaan. Hakijoilla pitää olla pitkä rikostausta ja vähintään viisi selvittämätöntä rikosta takanaan.

Tuotantotiimi haluaa hakijoilta hyvät todisteet näistä selvittämättömistä rikoksista viimeistään esihaastattelussa.

“Eli jos haluat haluat mukaan tavoittelemaan pääpalkintoa, niin toukokuun loppuun mennessä toimittamaan hakemusta. Liitteeksi voi laittaa todisteet aikaisemmista rikoksista, kuten keikan laatu ja tapahtumapaikka”, kertoo tuotantoyhtiön nimettömänä pysyttelevä tuottaja ja lisää, että rikolliset esiintyvät sarjassa naamioituneina ja ääni muunneltuna.

“Toivomme, että koko mukaan pyrkivä tiimi tulisi henkilökohtaisesti tuomaan hakemuksensa virka-aikana osoitteeseen Jokiniemenkuja 4, 01370 Vantaa.”

Teksti: Teppo Tasanen, maakuntakirjeenvaihtaja

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.