Pohjoismaiden dynaamisimmin pysähdyttävä satiirisivusto

Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Pariskunta jonotti vailla toivetta ilmaisesta ämpäristä

Raportoi 11.05.2017 16.05 Kotimaa, Muut kohkaukset, Tapetilla nyt, Uusimmat, Uutiset ja vanhaset

Suomalaisen pariskunnan epäillään seisoneen jonossa useita kymmeniä minuutteja, vaikka se tiesi jäävänsä ilman maksutonta ämpäriä.

ihmiset jonottavat presidentinlinnaan Helsingin Mariankadulla

Mariankadun puoleiselta ovelta alkanut jono jatkui pitkälle Aleksanterinkadulle, vaikka linnareissun päätteeksi ei ollutkaan saatavilla ämpäreitä.

Helsingin keskustassa on sattunut keskiviikosta alkaen useita vastaavia tapauksia, kun ihmiset ovat ryhtyneet jonottamaan presidentinlinnan esittelykierrokselle. Presidentin kansliasta ei osattu varhain iltapäivällä kertoa, miksi esittelyn päätteeksi ei ollut saatavilla ämpäreitä.

“Ainakin 1917 ensimmäistä jonottajaa olisivat ämpärinsä ansainneet ja kyllä ei olisi se ollut ollenkaan huono tapa maan isälle vähän brändätä virkaansa nyt kun presidentinvaalitkin ovat jo Mariankadun puoleisella ovella”, Uutissirkuksen demokratia- ja vaalimainosasiantuntija Uolevi Ahonen arvioi.

Viimeisten parinkymmenen vuoden aikana keskituloiset suomalaiset ovat asettuneet jonoon ilman ämpärijakelua ainoastaan merkitäkseen Saunalahden osakkeita. Jonottajista on tehty havaintoja myös Tapiolan kirkon ovella, kun laulaja Kari Tapio siunattiin haudan lepoon vuonna 2010.

Aiheesta muissa aviiseissa:
HS 12.4.2017: Luvassa taas korttelien mittaiset jonot: Presidentinlinna avaa ovensa toukokuussa
Savon Sanomat 23.10.2014: Ilmaiset ämpärit ruuhkauttivat Tokmannin
TS 22.12.2010: Sadat saattoivat Kari Tapiota viimeiselle matkalle


Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Lue Uutissirkuksesta enemmänkin teemoista

Tutustu toki kaikkiin aihepiireihimme: 112 aikataulut alaiset aluehallinto aluepolitiikka alusasut ja päällysvaatteet amk anteeksipyynnöt arkkitehtuuri asuntopula autoilu autot avaruus bussikatokset bussit C2H5OH demokratia eduskuntavaalit2015 elintarviketeollisuus elokuvabusines elämä ja epäerotiikka elämän paras aika energia esimiehet Espoo estetiikka eurovaalit 2014 facebook fanitus Finland gladiaattorit graffitit Guggenheim havainnot Helsinki herkut humppa huvit hybridiautot ja -reet hyvä veli -verkostot idyllit ihmisyys ilotulitteet ja muu pauke In English Internet islam isyys ja äitiys jakamistalous jakeluautot jalankulku jatkosota jouluherkut julkisuus junat kaapelijakokaapit kaavoitus kannabis kansantalous katutaide kaupanteko keittiöideat keksinnöt kieli ja kirjoittaminen kierrätys kiinteistöhuollot ja talonmiehet kirjallisuus kodinhoito kodinkoneet kohtuullisuus kohut komeettakarriäärit korvaukset kotitalousvähennys koulut koulutus kristinusko kulinarismi kunnallispolitiikka kuntatalous kuntavaalit 2008 kuntavaalit 2012 kuntavaalit 2017 kuolemanvakavuus kutsunnat kybersota ja -rauha käteinen lakimiehet ja -naiset lapset latua! leikkaukset lentoturvallisuus levikkikierre liikenne likasankojournalismi lintsaus lottovoitot luovuus lyhenteet Länsimetro marjastus metsästys ja tuulastus markkinointitoimeliaisuus matkailu media merkkipäivät miehet miehet ja miehet miehet ja naiset mikrotalous monarkiat monikulttuurisuus moottorit mopoautot mopot motorismi muoti muoto muotoilu muuten vaan sota mäntsälä Mäntsälä mielessäin naapurisopu naiset naiset ja miehet naiset ja naiset nettihuijaukset nuoriso opinnot opiskelijaelämä Oulu paikallinen sopiminen palvelut parvekegrillaus perhe perinnöt piparkakkutalot pojat politiikka Posti presidenttipeli 2018 purjeet ja moottorit pyöräily raha rakentaminen ja remontit rap rasismi ravinto retoriikka reviirit rintamamiestalot robotiikka rock roskalavat, -säiliöt ja paperikorit roskasäiliöt ja paperikorit sairaus ja terveys Salo sapuska saunonta seteliraha siivous sijoittaminen Sipoo sisustaminen sisältö some Sote susihavainnot suurpedot sähköautot säästöt säät ja ilmat Tallinna talous taloyhtiöt talvi- ja normaaliaika talvisota Talvivaara Tampere tehokkuus tekniikka tiede tietojärjestelmät Tommosjärvi tortut Tour de ski tukiratkaisut tulevaisuus tunteet Turku turvallisuus ja turvattomuus tuulivoima twitter työ ja työttömyys työkalut ja räjähdysaineet uhat ulkoilu urheilu USA USA:n vaalit 2012 vaalikoneet vaarat vaatetus vakavuus vanhat vanhat lehdet kertovat vanhukset Vantaa vappu varainhoito Venäjä verotus vihreät arvot viina ja viini Viipuri vuosi 1918 väy ydinvoima Yle ylioppilaaksi yt-neuvottelut älypuhelimet