Press "Enter" to skip to content

Talous , Uusimmat

Hallintoneuvosto piristi Ylen taloutta

Yleisradion hallintoneuvosto on ryhtynyt reippaisiin toimiin Ylen talouden parantamiseksi. Kaksi hallintoneuvoston jäsentä on hankkinut tv-luvan. Tämä antaa yhtiölle vuositasolla 401,40 euron piristysruiskeen.

Kansanedustajat Kimmo Sasi ja Riikka Moilanen-Savolainen hoitivat tv-maksunsa kuntoon 18. lokakuuta. Ilmeisesti kansanedustajat maksoivat lupamaksunsa, koska ovat Ylen hallintoneuvoston jäseninä halunneet voimakkaasti sitoutua yhtiöön.

Kansanedustajien nyt antamalla piristysruiskeella kyetään rahoittamaan toimitusjohtaja Mikael Jungnerin palkka yli puolen työpäivän osalta.

Toimittajamme kahville lähtiessä hän ei vielä ollut ehtinyt selvittää, ovatko toimitusjohtaja Jungner, Ylen tv-toimialan johtaja Olli-Pekka Heinonen tai radiotoimialan johtaja Seppo Härkönen sitoutuneet yhtiöönsä maksamalla tv-maksunsa.


Be First to Comment

Leave a Reply

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2019 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.