Pohjoismaiden dynaamisimmin pysähdyttävä satiirisivusto

Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Kankaanpäästä löytyi taidekoulu

Raportoi 03.05.2017 18.05 Kulttuuri, Muut kohkaukset, Tapetilla nyt, Uusimmat, Uutiset ja vanhaset

Löytymistä vauhdittivat paikallisten asukkaiden epäilykset siitä, että kaikki ei ollut kaupungissa kohdallaan. Poliisi löysi taidekoulun myöhään tiistai-iltana.

poliisi seisoo nuhjuisen lava-auton vieressä

Yleisövihje johdatti poliisin taidekoulun jäljille. Arkistokuvamme tilanne ei liity tapaukseen.

Epäilyt heräsivät, kun muutamien ihmisten havaittiin kävelleen kadulla auringonlaskun jälkeen, näyttäneen vierasmaalaisilta ja ottaneen valokuvia. Tapahtuneen johdosta Kankaanpään poliisi kehotti asukkaita tarkkailemaan poikkeavuuksia ja raportoimaan niistä viranomaisille.

Myöhemmin selvisi, että poikkeavuudet olivat paikallisen taidekoulun opiskelijoita.

Löytö tuli sekä asukkaille että poliisille täytenä yllätyksenä, koska taidekoulu on ehtinyt toimia Kankaanpäässä vasta 52 vuotta.

1990-luvun loppupuolelta lähtien Kankaanpään taidekoulu on ollut osa Satakunnan ammattikorkeakoulua.

Taidekoulun löytymisestä ei ole tähän mennessä ehtinyt aiheutua henkilövahinkoja.

Aiheesta muualla:
HS 2.5.2017: Poliisin ilmoittama ”tiedustelu­toiminta” Kankaanpäässä paljastui vaihto-opiskelijoiden luontoretkeksi
Poliisi 2.5.2017: Kankaanpään poliisin päivittäistiedote
Satakunnan ammattikorkeakoulu: Taidekoulun kampus – Kankaanpään taidekoulu
Youtube (Onni Kovamäki): Kankaanpään traktorirallia


Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Lue Uutissirkuksesta enemmänkin teemoista , ,

Tutustu toki kaikkiin aihepiireihimme: 112 aikataulut alaiset aluehallinto aluepolitiikka alusasut ja päällysvaatteet amk anteeksipyynnöt arkkitehtuuri asuntopula autoilu autot avaruus bussikatokset bussit C2H5OH demokratia eduskuntavaalit2015 elintarviketeollisuus elokuvabusines elämä ja epäerotiikka elämän paras aika energia esimiehet Espoo estetiikka eurovaalit 2014 facebook fanitus Finland gladiaattorit graffitit Guggenheim havainnot Helsinki herkut humppa huvit hybridiautot ja -reet hyvä veli -verkostot idyllit ihmisyys ilotulitteet ja muu pauke In English Internet islam isyys ja äitiys jakamistalous jakeluautot jalankulku jatkosota jouluherkut julkisuus junat kaapelijakokaapit kaavoitus kannabis kansantalous katutaide kaupanteko keittiöideat keksinnöt kieli ja kirjoittaminen kierrätys kiinteistöhuollot ja talonmiehet kirjallisuus kodinhoito kodinkoneet kohtuullisuus kohut komeettakarriäärit korvaukset kotitalousvähennys koulut koulutus kristinusko kulinarismi kunnallispolitiikka kuntatalous kuntavaalit 2008 kuntavaalit 2012 kuntavaalit 2017 kuolemanvakavuus kutsunnat kybersota ja -rauha käteinen lakimiehet ja -naiset lapset latua! leikkaukset lentoturvallisuus levikkikierre liikenne likasankojournalismi lintsaus lottovoitot luovuus lyhenteet Länsimetro marjastus metsästys ja tuulastus markkinointitoimeliaisuus matkailu media merkkipäivät miehet miehet ja miehet miehet ja naiset mikrotalous monarkiat monikulttuurisuus moottorit mopoautot mopot motorismi muoti muoto muotoilu muuten vaan sota mäntsälä Mäntsälä mielessäin naapurisopu naiset naiset ja miehet naiset ja naiset nettihuijaukset nuoriso opinnot opiskelijaelämä Oulu paikallinen sopiminen palvelut parvekegrillaus perhe perinnöt piparkakkutalot pojat politiikka Posti presidenttipeli 2018 purjeet ja moottorit pyöräily raha rakentaminen ja remontit rap rasismi ravinto retoriikka reviirit rintamamiestalot robotiikka rock roskalavat, -säiliöt ja paperikorit roskasäiliöt ja paperikorit sairaus ja terveys Salo sapuska saunonta seteliraha siivous sijoittaminen Sipoo sisustaminen sisältö some Sote susihavainnot suurpedot sähköautot säästöt säät ja ilmat Tallinna talous taloyhtiöt talvi- ja normaaliaika talvisota Talvivaara Tampere tehokkuus tekniikka tiede tietojärjestelmät Tommosjärvi tortut Tour de ski tukiratkaisut tulevaisuus tunteet Turku turvallisuus ja turvattomuus tuulivoima twitter työ ja työttömyys työkalut ja räjähdysaineet uhat urheilu USA USA:n vaalit 2012 vaalikoneet vaarat vaatetus vakavuus vanhat vanhat lehdet kertovat vanhukset Vantaa vappu varainhoito Venäjä verotus vihreät arvot viina ja viini Viipuri vuosi 1918 väy ydinvoima Yle ylioppilaaksi yt-neuvottelut älypuhelimet