Press "Enter" to skip to content

Kotimaa , Uusimmat

Lapsi onnistui valitsemaan vappupallon

Kuusivuotias tyttö valitsi pallonsa alle kahdessa minuutissa marketissa esillä olleiden kolmensadan vappupallon joukosta. Tavoittamamme lastenlääkäri on tapahtuneesta ymmällään.

vappupallorivistöä marketin käytävällä
Hypermarketissa vappupallovalikoimaa oli esillä kymmeniä metrejä ainakin kolmessa eri paikassa.

Lapsen vanhempien mukaan perhe saapui itähelsinkiläiseen hypermarkettiin eilen hieman ennen iltakuutta. Perheen äiti Essi Kuusioja kertoo, että kaupassa oli vappupalloja ainakin kolmessa paikassa “yhteensä varmaankin parinkymmenen metrin matkalla”.

Tyttären ei tarvinnut silmäillä ensimmäistä pallokokoelmaa kuin hetken verran, ennen kuin hän löysi joukosta mieleisensä.

“Emme joutuneet kääntymään takaisin edes kassajonosta”, vaikka siinä seisoessamme näimme muilla jonottajilla vähintäänkin 18 palloa, joista enin osa oli kaiken lisäksi suurempia kuin tyttäreni valitsema”, Kuusioja sanoo.

Lastenlääketieteen ja vanhempainvaivojen erikoislääkäri Jaakko Karinperä ei muista kuulleensa vastaavaa tapausta uransa aikana.

“Valitseminen on vaikeaa erityisesti lapselle, nuorelle, aikuiselle ja vanhukselle. Suosittelisin kyllä pikaisia tutkimuksia omistamallani lääkäriasemalla.”

Essi Kuusiojakin oli varautunut valintaongelmiin. Hän oli ottanut kassiinsa mukaan runsaasti eväitä, jotka jäivät kuitenkin syömättä.

“Koska edellisestä ruokailusta oli jo melkein tunti, olin pakannut mukaan rusinoita, pähkinöitä, maitoa, pari pillimehua ja kaksi voileipää kinkulla, juustolla ja kurkulla”, hän kertoo.

“Arvelin, että niiden avulla mieheni kestäisi rauhallisena koko sen ajan, kun meidän Venla valitsisi palloa.”


Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2018 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.