Pohjoismaiden dynaamisimmin pysähdyttävä satiirisivusto

Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Lapsi onnistui valitsemaan vappupallon

Raportoi 27.04.2017 11.04 Kotimaa, Muut kohkaukset, Tapetilla nyt, Uusimmat, Uutiset ja vanhaset

Kuusivuotias tyttö valitsi pallonsa alle kahdessa minuutissa marketissa esillä olleiden kolmensadan vappupallon joukosta. Tavoittamamme lastenlääkäri on tapahtuneesta ymmällään.

vappupallorivistöä marketin käytävällä

Hypermarketissa vappupallovalikoimaa oli esillä kymmeniä metrejä ainakin kolmessa eri paikassa.

Lapsen vanhempien mukaan perhe saapui itähelsinkiläiseen hypermarkettiin eilen hieman ennen iltakuutta. Perheen äiti Essi Kuusioja kertoo, että kaupassa oli vappupalloja ainakin kolmessa paikassa “yhteensä varmaankin parinkymmenen metrin matkalla”.

Tyttären ei tarvinnut silmäillä ensimmäistä pallokokoelmaa kuin hetken verran, ennen kuin hän löysi joukosta mieleisensä.

“Emme joutuneet kääntymään takaisin edes kassajonosta”, vaikka siinä seisoessamme näimme muilla jonottajilla vähintäänkin 18 palloa, joista enin osa oli kaiken lisäksi suurempia kuin tyttäreni valitsema”, Kuusioja sanoo.

Lastenlääketieteen ja vanhempainvaivojen erikoislääkäri Jaakko Karinperä ei muista kuulleensa vastaavaa tapausta uransa aikana.

“Valitseminen on vaikeaa erityisesti lapselle, nuorelle, aikuiselle ja vanhukselle. Suosittelisin kyllä pikaisia tutkimuksia omistamallani lääkäriasemalla.”

Essi Kuusiojakin oli varautunut valintaongelmiin. Hän oli ottanut kassiinsa mukaan runsaasti eväitä, jotka jäivät kuitenkin syömättä.

“Koska edellisestä ruokailusta oli jo melkein tunti, olin pakannut mukaan rusinoita, pähkinöitä, maitoa, pari pillimehua ja kaksi voileipää kinkulla, juustolla ja kurkulla”, hän kertoo.

“Arvelin, että niiden avulla mieheni kestäisi rauhallisena koko sen ajan, kun meidän Venla valitsisi palloa.”


Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Lue Uutissirkuksesta enemmänkin teemoista , ,

Tutustu toki kaikkiin aihepiireihimme: 112 aikataulut alaiset aluehallinto aluepolitiikka alusasut ja päällysvaatteet amk anteeksipyynnöt arkkitehtuuri asuntopula autoilu autot avaruus bussikatokset bussit C2H5OH demokratia eduskuntavaalit2015 elintarviketeollisuus elokuvabusines elämä ja epäerotiikka elämän paras aika energia esimiehet Espoo estetiikka eurovaalit 2014 facebook fanitus Finland gladiaattorit graffitit Guggenheim havainnot Helsinki herkut humppa huvit hybridiautot ja -reet hyvä veli -verkostot idyllit ihmisyys ilotulitteet ja muu pauke In English Internet islam isyys ja äitiys jakamistalous jakeluautot jalankulku jatkosota jouluherkut julkisuus junat kaapelijakokaapit kaavoitus kannabis kansantalous katutaide kaupanteko keittiöideat keksinnöt kieli ja kirjoittaminen kierrätys kiinteistöhuollot ja talonmiehet kirjallisuus kodinhoito kodinkoneet kohtuullisuus kohut komeettakarriäärit korvaukset kotitalousvähennys koulut koulutus kristinusko kulinarismi kunnallispolitiikka kuntatalous kuntavaalit 2008 kuntavaalit 2012 kuntavaalit 2017 kuolemanvakavuus kutsunnat kybersota ja -rauha käteinen lakimiehet ja -naiset lapset latua! leikkaukset lentoturvallisuus levikkikierre liikenne likasankojournalismi lintsaus lottovoitot luovuus lyhenteet Länsimetro marjastus metsästys ja tuulastus markkinointitoimeliaisuus matkailu media merkkipäivät miehet miehet ja miehet miehet ja naiset mikrotalous monarkiat monikulttuurisuus moottorit mopoautot mopot motorismi muoti muoto muotoilu muuten vaan sota mäntsälä Mäntsälä mielessäin naapurisopu naiset naiset ja miehet naiset ja naiset nettihuijaukset nuoriso opinnot opiskelijaelämä Oulu paikallinen sopiminen palvelut parvekegrillaus perhe perinnöt piparkakkutalot pojat politiikka Posti presidenttipeli 2018 purjeet ja moottorit pyöräily raha rakentaminen ja remontit rap rasismi ravinto retoriikka reviirit rintamamiestalot robotiikka rock roskalavat, -säiliöt ja paperikorit roskasäiliöt ja paperikorit sairaus ja terveys Salo sapuska saunonta seteliraha siivous sijoittaminen Sipoo sisustaminen sisältö some Sote susihavainnot suurpedot sähköautot säästöt säät ja ilmat Tallinna talous taloyhtiöt talvi- ja normaaliaika talvisota Talvivaara Tampere tehokkuus tekniikka tiede tietojärjestelmät Tommosjärvi tortut Tour de ski tukiratkaisut tulevaisuus tunteet Turku turvallisuus ja turvattomuus tuulivoima twitter työ ja työttömyys työkalut ja räjähdysaineet uhat ulkoilu urheilu USA USA:n vaalit 2012 vaalikoneet vaarat vaatetus vakavuus vanhat vanhat lehdet kertovat vanhukset Vantaa vappu varainhoito Venäjä verotus vihreät arvot viina ja viini Viipuri vuosi 1918 väy ydinvoima Yle ylioppilaaksi yt-neuvottelut älypuhelimet