Pohjoismaiden dynaamisimmin pysähdyttävä satiirisivusto

Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Parittomien sukkien piilopaikka löytyi

Raportoi 21.04.2017 10.04 Kotimaa, Muut kohkaukset, Tapetilla nyt, Uusimmat, Uutiset ja vanhaset

Kymmenet tuhannet parittomat sukat piileskelevät vantaalaisella hiekkakuopalla, paljastaa asian vastikään selville saanut Heli Virtajoki. Hän löysi parittomien sukkien piilopaikan sattumalta, kun oli lähtenyt kävelemään aamuneljältä työpaikalleen.

yksinäinenmusta sukka pyykinpesukoneen rumussa

Virtajoella on lukuisia kokemuksia sukkien katoamisesta. Pesun aikana häneltä on pahimmillaan hävinnyt kokonainen koneellinen pyykkiä yhtä mustaa sukkaa lukuunottamatta.

“Näin kadun toisella puolella kolme sukkaa, jotka etenivät kuin kuin mittarimadot”, Virtajoki kertoo.

Hän seurasi sukkien kulkua syrjäiselle hiekkakuopalle, jonne ne olivat perustaneet melkoisen taajaman pahvilaatikoista.

“Siellä oli tuhansia ja taas tuhansia sukkia.”

Virtajoki sanoo kyselleensä sukilta syytä moiseen menoon ja alkaa luetella vastauksia:

”Rakastuin päätäpahkaa nuoreen ja komeaan urheilusukkaan. Emme voineet jäädä samaan laatikkoon entisen parini kanssa, siksi karkasimme yhdessä pesukoneen poistoletkun kautta tänne Sockalaan”, kertoi tumma ja tulinen polvisukka.

”Halusin seikkailla, täällä on aivan mielettömät valikoimat sinkkusukkia. On kaiken kokoista, väristä ja muotoista. Upeaa”, sanoi juuri paketista vetäisty tennissukka.

”Jäin leskeksi pari vuotta sitten, kun parini heitettiin reikäisenä roskiin. Värjäsin itseni seuraavassa pesussa mustaksi ja muutin tarpeettomana tänne”, nyyhkytti vanhahko villasukka.

”Parini makasi julkeasti toisen sukan päällä omassa laatikossamme. En taipunut hänen selittelyilleen, vaan halusin lähteä pois etsimään todellista uskollisuutta”, kertoi pettämisestä toipuva siniraitainen sukka.

”En voinut elää parini läheisyydessä, hän haisi jo tunnin kengässäolon jälkeen aivan hirvittävältä”, totesi vaaleahko silkkisukka.

Kaiken kokemansa jälkeen Heli Virtajoki aikoo ryhtyä käsittelemään omia sukkiaan aivan uudella tavalla ja mielenkiinnolla. Kolme kustantajaa on jo kiinnostunut hänen havainnoistaan. Virtajoki aikookin ryhtyä kirjoittamaan aiheesta kirjasarjaa, kunhan on ensin käynyt terveysasemalla uudistamassa lääkityksensä.

Teksti: Teppo Tasanen, maakuntakirjeenvaihtaja & Gilbert Granholm, päätoimittaja


Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Lue Uutissirkuksesta enemmänkin teemoista ,

Tutustu toki kaikkiin aihepiireihimme: 112 aikataulut alaiset aluehallinto aluepolitiikka alusasut ja päällysvaatteet amk anteeksipyynnöt arkkitehtuuri asuntopula autoilu autot avaruus bussikatokset bussit C2H5OH demokratia eduskuntavaalit2015 elintarviketeollisuus elokuvabusines elämä ja epäerotiikka elämän paras aika energia esimiehet Espoo estetiikka eurovaalit 2014 facebook fanitus Finland gladiaattorit graffitit Guggenheim havainnot Helsinki herkut humppa huvit hybridiautot ja -reet hyvä veli -verkostot idyllit ihmisyys ilotulitteet ja muu pauke In English Internet islam isyys ja äitiys jakamistalous jakeluautot jalankulku jatkosota jouluherkut julkisuus junat kaapelijakokaapit kaavoitus kannabis kansantalous katutaide kaupanteko keittiöideat keksinnöt kieli ja kirjoittaminen kierrätys kiinteistöhuollot ja talonmiehet kirjallisuus kodinhoito kodinkoneet kohtuullisuus kohut komeettakarriäärit korvaukset kotitalousvähennys koulut koulutus kristinusko kulinarismi kunnallispolitiikka kuntatalous kuntavaalit 2008 kuntavaalit 2012 kuntavaalit 2017 kuolemanvakavuus kutsunnat kybersota ja -rauha käteinen lakimiehet ja -naiset lapset latua! leikkaukset lentoturvallisuus levikkikierre liikenne likasankojournalismi lintsaus lottovoitot luovuus lyhenteet Länsimetro marjastus metsästys ja tuulastus markkinointitoimeliaisuus matkailu media merkkipäivät miehet miehet ja miehet miehet ja naiset mikrotalous monarkiat monikulttuurisuus moottorit mopoautot mopot motorismi muoti muoto muotoilu muuten vaan sota mäntsälä Mäntsälä mielessäin naapurisopu naiset naiset ja miehet naiset ja naiset nettihuijaukset nuoriso opinnot opiskelijaelämä Oulu paikallinen sopiminen palvelut parvekegrillaus perhe perinnöt piparkakkutalot pojat politiikka Posti presidenttipeli 2018 purjeet ja moottorit pyöräily raha rakentaminen ja remontit rap rasismi ravinto retoriikka reviirit rintamamiestalot robotiikka rock roskalavat, -säiliöt ja paperikorit roskasäiliöt ja paperikorit sairaus ja terveys Salo sapuska saunonta seteliraha siivous sijoittaminen Sipoo sisustaminen sisältö some Sote susihavainnot suurpedot sähköautot säästöt säät ja ilmat Tallinna talous taloyhtiöt talvi- ja normaaliaika talvisota Talvivaara Tampere tehokkuus tekniikka tiede tietojärjestelmät Tommosjärvi tortut Tour de ski tukiratkaisut tulevaisuus tunteet Turku turvallisuus ja turvattomuus tuulivoima twitter työ ja työttömyys työkalut ja räjähdysaineet uhat ulkoilu urheilu USA USA:n vaalit 2012 vaalikoneet vaarat vaatetus vakavuus vanhat vanhat lehdet kertovat vanhukset Vantaa vappu varainhoito Venäjä verotus vihreät arvot viina ja viini Viipuri vuosi 1918 väy ydinvoima Yle ylioppilaaksi yt-neuvottelut älypuhelimet