Press "Enter" to skip to content

Uusimmat

Anna silmiesi jälleen levätä – kuuntele Uutissirkuksen uutisähkeet!

kuulokkeet ja äänikäyrä näytöllä
Uutissirkuksen uutisähkeet – avaa korvasi ja anna silmiesi levätä.

Maanantain uutisähkeidemme pääaiheita ovat kulttuuriperintö, monokulttuuriperintö ja se, jääkö palkansaajalta ylipäänsä mitään perintöä kenellekään.

Uutissirkus pyrkii totutulla tavallaan tarjoamaan uutisähkeet verkkosivuillaan vähintään kerran tunnissa, vuorokaudessa, viikossa, kuukaudessa tai vuodessa. Palaamme asiaan aina tarpeen mukaan, ja niinpä edellisestä uutisähkelähetyksestämme onkin päässyt kulumaan lähes viisi vuotta.

Paina Pläy ja kuuntele tuoreimmat uutisähkeemme!


© 2018 Pohjoisnapa-tuotanto & Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisesi internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun ja toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojakäytäntömme, vaikka kyllä sateensuojakäytäntö maassamme on ainakin takavuosina ollut aavistuksen mielenkiintoisempi, semminkin kun siihen on voinut ja voi edelleen itse vaikuttaa.