Press "Enter" to skip to content

Kotimaa , Uusimmat

Pettämätön laihdutuskeino: petetyksi tuleminen

Asia käy ilmi lehtipisteistä löytyvien julkaisujen kansista päivittäin. Eron jälkeen moni nainen on laihduttanut itsensä fitness-mittoihin.

viiden kilon punnus ja iraalallinen sormus
Kuntosaliyrittäjä Liisi Suikeron mukaan puntti nousee kevyemmin, kun sormessa on vähemmän painoa.

Lehdet ovat pullollaan tarinoita tilanteista, joissa nainen on ensin saanut miehensä kiinni pettämisestä. MyGreaseBurner-kuntosalin toimitusjohtaja Liisi Suikero pitää kaikkia kertomuksia totena.

“Yli 80 prosenttia meille hakeutuneista naisista kokee tulleensa petetyksi juuri rasvakilojen ja jenkkakahvojen takia.”

”Jos siis haluaa kunnon motivaation laihtumiselleen, niin kannattaa tonkia läpi kaikki puolisonsa mahdolliset pettämismahdollisuudet ja -aikeet. Liikkeelle kannattaa lähteä kännykän viesteistä ja läppärin selaimen välimuistitallenteista edeten aina FB-kaveriluetteloon ja auton GPS-järjestelmään asti”, Liisi Suikero sanoo.

“Miehen kiinnijäämisestä ja erosta saa niin mahtavan startin laihduttamiselle, että kaikki muut keinot kalpenevat sen rinnalla.”

Suikero kuitenkin varoittaa, että miehen tilanne on erilainen.

”Miehet tuntuvat saavan eron jälkeen mahtavan startin lähinnä keskikehon rasvoittamis- ja kaljoittamisputkelle. Tosin jos mies on pettävä puoli, hän pyrkii laihduttamaan ja hankkimaan lihaksia salasuhteensa aikana tai juuri ennen sitä.”

Molemmat puolisot voivat käyttää suhdetta päättäessään ulkonäkökorttia.

“Jos kumppanin liikapaino harmittaa jatkuvasti, niin kannattaa harkita pettämistä ja kiinnijäämiseen johtavien tietojen jättämistä puolison ulottuville.”

Lihoamista voi Suikeron mukaan myös käyttää keinona päästä eroon puolisostaan, jos ei ole uskallusta muilla tavoin ilmaista erohalujaan.

“Lihoamisella saa kätevästi sysättyä syyllisyyden puolisolleen, koska tämä luulee haluavansa erota toisen painon takia. Sitten vaan menee eron jälkeen nopeasti punttisalille ja laittaa uutta matoa koukkuun.”

Haastattelimme Suikeroa hänen kuntosalinsa tilinpäätösinfossa, jossa hän ennusti salinsa liikevaihtoon vähintään 200 prosentin kasvua tämän jutun julkaisemisen jälkeisen kuukauden aikana.

Teksti: Teppo Tasanen, maakuntakirjeenvaihtaja

Lue Uutissirkuksesta myös:
27.1.2016: Keski-ikäinen nainen oli tyytyväinen painoonsa


Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2020 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.