Pohjoismaiden dynaamisimmin pysähdyttävä satiirisivusto

Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Pettämätön laihdutuskeino: petetyksi tuleminen

Raportoi 08.03.2017 20.03 Bikinipeppu, Epäerotiikka, Muut kohkaukset, Tapetilla nyt, Uusimmat

Asia käy ilmi lehtipisteistä löytyvien julkaisujen kansista päivittäin. Eron jälkeen moni nainen on laihduttanut itsensä fitness-mittoihin.

viiden kilon punnus ja iraalallinen sormus

Kuntosaliyrittäjä Liisi Suikeron mukaan puntti nousee kevyemmin, kun sormessa on vähemmän painoa.

Lehdet ovat pullollaan tarinoita tilanteista, joissa nainen on ensin saanut miehensä kiinni pettämisestä. MyGreaseBurner-kuntosalin toimitusjohtaja Liisi Suikero pitää kaikkia kertomuksia totena.

“Yli 80 prosenttia meille hakeutuneista naisista kokee tulleensa petetyksi juuri rasvakilojen ja jenkkakahvojen takia.”

”Jos siis haluaa kunnon motivaation laihtumiselleen, niin kannattaa tonkia läpi kaikki puolisonsa mahdolliset pettämismahdollisuudet ja -aikeet. Liikkeelle kannattaa lähteä kännykän viesteistä ja läppärin selaimen välimuistitallenteista edeten aina FB-kaveriluetteloon ja auton GPS-järjestelmään asti”, Liisi Suikero sanoo.

“Miehen kiinnijäämisestä ja erosta saa niin mahtavan startin laihduttamiselle, että kaikki muut keinot kalpenevat sen rinnalla.”

Suikero kuitenkin varoittaa, että miehen tilanne on erilainen.

”Miehet tuntuvat saavan eron jälkeen mahtavan startin lähinnä keskikehon rasvoittamis- ja kaljoittamisputkelle. Tosin jos mies on pettävä puoli, hän pyrkii laihduttamaan ja hankkimaan lihaksia salasuhteensa aikana tai juuri ennen sitä.”

Molemmat puolisot voivat käyttää suhdetta päättäessään ulkonäkökorttia.

“Jos kumppanin liikapaino harmittaa jatkuvasti, niin kannattaa harkita pettämistä ja kiinnijäämiseen johtavien tietojen jättämistä puolison ulottuville.”

Lihoamista voi Suikeron mukaan myös käyttää keinona päästä eroon puolisostaan, jos ei ole uskallusta muilla tavoin ilmaista erohalujaan.

“Lihoamisella saa kätevästi sysättyä syyllisyyden puolisolleen, koska tämä luulee haluavansa erota toisen painon takia. Sitten vaan menee eron jälkeen nopeasti punttisalille ja laittaa uutta matoa koukkuun.”

Haastattelimme Suikeroa hänen kuntosalinsa tilinpäätösinfossa, jossa hän ennusti salinsa liikevaihtoon vähintään 200 prosentin kasvua tämän jutun julkaisemisen jälkeisen kuukauden aikana.

Teksti: Teppo Tasanen, maakuntakirjeenvaihtaja

Lue Uutissirkuksesta myös:
27.1.2016: Keski-ikäinen nainen oli tyytyväinen painoonsa


Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Lue Uutissirkuksesta enemmänkin teemoista , , , ,

Tutustu toki kaikkiin aihepiireihimme: 112 aikataulut alaiset aluehallinto aluepolitiikka alusasut ja päällysvaatteet amk anteeksipyynnöt arkkitehtuuri asuntopula autoilu autot avaruus bussikatokset bussit C2H5OH demokratia eduskuntavaalit2015 elintarviketeollisuus elokuvabusines elämä ja epäerotiikka elämän paras aika energia esimiehet Espoo estetiikka eurovaalit 2014 facebook fanitus Finland gladiaattorit graffitit Guggenheim havainnot Helsinki herkut humppa huvit hybridiautot ja -reet hyvä veli -verkostot idyllit ihmisyys ilotulitteet ja muu pauke In English Internet islam isyys ja äitiys jakamistalous jakeluautot jalankulku jatkosota jouluherkut julkisuus junat kaapelijakokaapit kaavoitus kannabis kansantalous katutaide kaupanteko keittiöideat keksinnöt kieli ja kirjoittaminen kierrätys kiinteistöhuollot ja talonmiehet kirjallisuus kodinhoito kodinkoneet kohtuullisuus kohut komeettakarriäärit korvaukset kotitalousvähennys koulut koulutus kristinusko kulinarismi kunnallispolitiikka kuntatalous kuntavaalit 2008 kuntavaalit 2012 kuntavaalit 2017 kuolemanvakavuus kutsunnat kybersota ja -rauha käteinen lakimiehet ja -naiset lapset latua! leikkaukset lentoturvallisuus levikkikierre liikenne likasankojournalismi lintsaus lottovoitot luovuus lyhenteet Länsimetro marjastus metsästys ja tuulastus markkinointitoimeliaisuus matkailu media merkkipäivät miehet miehet ja miehet miehet ja naiset mikrotalous monarkiat monikulttuurisuus moottorit mopoautot mopot motorismi muoti muoto muotoilu muuten vaan sota mäntsälä Mäntsälä mielessäin naapurisopu naiset naiset ja miehet naiset ja naiset nettihuijaukset nuoriso opinnot opiskelijaelämä Oulu paikallinen sopiminen palvelut parvekegrillaus perhe perinnöt piparkakkutalot pojat politiikka Posti presidenttipeli 2018 purjeet ja moottorit pyöräily raha rakentaminen ja remontit rap rasismi ravinto retoriikka reviirit rintamamiestalot robotiikka rock roskalavat, -säiliöt ja paperikorit roskasäiliöt ja paperikorit sairaus ja terveys Salo sapuska saunonta seteliraha siivous sijoittaminen Sipoo sisustaminen sisältö some Sote susihavainnot suurpedot sähköautot säästöt säät ja ilmat Tallinna talous taloyhtiöt talvi- ja normaaliaika talvisota Talvivaara Tampere tehokkuus tekniikka tiede tietojärjestelmät Tommosjärvi tortut Tour de ski tukiratkaisut tulevaisuus tunteet Turku turvallisuus ja turvattomuus tuulivoima twitter työ ja työttömyys työkalut ja räjähdysaineet uhat ulkoilu urheilu USA USA:n vaalit 2012 vaalikoneet vaarat vaatetus vakavuus vanhat vanhat lehdet kertovat vanhukset Vantaa vappu varainhoito Venäjä verotus vihreät arvot viina ja viini Viipuri vuosi 1918 väy ydinvoima Yle ylioppilaaksi yt-neuvottelut älypuhelimet