Pohjoismaiden dynaamisimmin pysähdyttävä satiirisivusto

Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Työkokeilija sai vakinaisen työpaikan

Raportoi 06.03.2017 10.03 Muut kohkaukset, Tapetilla nyt, Työurat, Uusimmat, Uutiset ja vanhaset

Medianomiksi vuonna 2009 valmistunut Jennika Kinnunen, 33, on tänään tyytyväinen kuukausipalkkainen työntekijä. Vantaalaisnainen pääsi vakituiseen työsuhteeseen työkokeilunsa jälkeen.

ihmiset kulkevat meren jäällä suuntaan jos toiseen

Jennika Kinnunen löysi oman suuntansa työkokeilussa. Kinnunen kuvassa äärimmäisenä jokseenkin taka-alalla.

“En olisi tässä missä nyt olen, ellen olisi ollut opiskelujeni päätyttyä palkattomassa työharjoittelussa”, Kinnunen korostaa.

Valmistumisensa jälkeen Kinnunen oli huoltoaseman kahvilassa kesätöissä ja sen jälkeen työttömänä. Lähes vuoden työttömyysjaksoa seurasi kolmen kuukauden työkokeilu media-alan yrityksessä, mikä sai uuden lehden kääntymään hänen elämässään.

“Minut neuvottiin tuohon työkokeiluun, jotta voin selvittää, onko osaamiseni ajan tasalla ja olisiko yrittäjyys minulle sopiva vaihtoehto”, Kinnunen kertoo.

“Ja niin siinä kävi, että työkokeilun aikana löysin oman suuntani! Ymmärsin, että oma alani on sellainen, jolta saa töitä”, Kinnunen iloitsee.

Kun työkokeilu päättyi, nuori nainen hakeutui lähihoitajakoulutukseen. Hän valmistui vuonna 2014 eikä sen jälkeen ole ollut päivääkään työttömänä.

EDIT klo 10.51 Lounasruokalan jonossa juuri hetki sitten kuulemamme kokemusasiantuntijan arvion mukaan vuoteen 2025 mennessä noin 79 prosenttia suomalaisesta työvoimasta on koulutettu tai täydennyskoulutettu lähihoitajiksi, joten viimeistään silloin mahdollisen työttömän on työkokeiluun hakeutuessaan syytä saada johonkin muuhun alaan liittyviä oivalluksia varman leipäpuun löytääkseen.


Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Lue Uutissirkuksesta enemmänkin teemoista , ,

Tutustu toki kaikkiin aihepiireihimme: 112 aikataulut alaiset aluehallinto aluepolitiikka alusasut ja päällysvaatteet amk anteeksipyynnöt arkkitehtuuri asuntopula autoilu autot avaruus bussikatokset bussit C2H5OH demokratia eduskuntavaalit2015 elintarviketeollisuus elokuvabusines elämä ja epäerotiikka elämän paras aika energia esimiehet Espoo estetiikka eurovaalit 2014 facebook fanitus Finland gladiaattorit graffitit Guggenheim havainnot Helsinki herkut humppa huvit hybridiautot ja -reet hyvä veli -verkostot idyllit ihmisyys ilotulitteet ja muu pauke In English Internet islam isyys ja äitiys jakamistalous jakeluautot jalankulku jatkosota jouluherkut julkisuus junat kaapelijakokaapit kaavoitus kannabis kansantalous katutaide kaupanteko keittiöideat keksinnöt kieli ja kirjoittaminen kierrätys kiinteistöhuollot ja talonmiehet kirjallisuus kodinhoito kodinkoneet kohtuullisuus kohut komeettakarriäärit korvaukset kotitalousvähennys koulut koulutus kristinusko kulinarismi kunnallispolitiikka kuntatalous kuntavaalit 2008 kuntavaalit 2012 kuntavaalit 2017 kuolemanvakavuus kutsunnat kybersota ja -rauha käteinen lakimiehet ja -naiset lapset latua! leikkaukset lentoturvallisuus levikkikierre liikenne likasankojournalismi lintsaus lottovoitot luovuus lyhenteet Länsimetro marjastus metsästys ja tuulastus markkinointitoimeliaisuus matkailu media merkkipäivät miehet miehet ja miehet miehet ja naiset mikrotalous monarkiat monikulttuurisuus moottorit mopoautot mopot motorismi muoti muoto muotoilu muuten vaan sota mäntsälä Mäntsälä mielessäin naapurisopu naiset naiset ja miehet naiset ja naiset nettihuijaukset nuoriso opinnot opiskelijaelämä Oulu paikallinen sopiminen palvelut parvekegrillaus perhe perinnöt piparkakkutalot pojat politiikka Posti presidenttipeli 2018 purjeet ja moottorit pyöräily raha rakentaminen ja remontit rap rasismi ravinto retoriikka reviirit rintamamiestalot robotiikka rock roskalavat, -säiliöt ja paperikorit roskasäiliöt ja paperikorit sairaus ja terveys Salo sapuska saunonta seteliraha siivous sijoittaminen Sipoo sisustaminen sisältö some Sote susihavainnot suurpedot sähköautot säästöt säät ja ilmat Tallinna talous taloyhtiöt talvi- ja normaaliaika talvisota Talvivaara Tampere tehokkuus tekniikka tiede tietojärjestelmät Tommosjärvi tortut Tour de ski tukiratkaisut tulevaisuus tunteet Turku turvallisuus ja turvattomuus tuulivoima twitter työ ja työttömyys työkalut ja räjähdysaineet uhat ulkoilu urheilu USA USA:n vaalit 2012 vaalikoneet vaarat vaatetus vakavuus vanhat vanhat lehdet kertovat vanhukset Vantaa vappu varainhoito Venäjä verotus vihreät arvot viina ja viini Viipuri vuosi 1918 väy ydinvoima Yle ylioppilaaksi yt-neuvottelut älypuhelimet