Press "Enter" to skip to content

Politiikka , Uusimmat

Lässytyspuolue haastaa perinteisen politikoinnin

Lässytyspuolue on uusin tulokas Suomen puoluekartalla ja se saavutti hiljattain vaaditut 5000 nimeä kannattajikseen. Puolueen teemana on “Tuloinen Tuomi”. Se ajaa pehmeitä arvoja ja positiivisuutta nykyisen kylmän ja riitaisan politikoinnin sijaan.

tyhjähkö Kauppatori ja Helsingin kaupungintalo
Lässytyspuolue arvioi löytäneensä tyhjän markkinaraon tai -aukon Helsingin kaupungintalon edustalta.

“Me ollaan latkaituketkeinen kantanliike”, toteaa puolueen perustaja, puheenjohtaja Sauli Aronen, tai kuten hän itse esittäytyy, Tauli Alonen.

“Haattamme entitijaitetti peltut, demalit, kokoomukten ja vihleät. Ne ovat niin töpöjä ja lutuitia kaikki, Toini, Tipilä, Olpo ja muut, mutta eivät puhalla yhteen hiileen’, Aronen lässyttää.

“Puolueita ei ole vielä liittävätti. Litää lättytyttä talvitaan vaikkapa tote-uudittukten eteenpäin viemitekti. Tote on niin tuloinen! Jot ihmitet puhuitivat toitilleen kuten koililleen, kittoilleen ja naapulin palkuvalle vauvalle, kellään ei oliti paha mieli, eikä politiikka oliti enää likki’, Aronen toteaa painokkaasti.

“Tehdään Tuometta töpömpi!” hän kiteyttää.

Lässytyspuolue oli aloittamassa kuntavaalikampanjaansa, mutta sisäisten erimielisyyksien vuoksi puolue ei saanut toimitetuksi ehdokaslistojaan ajoissa minkään kunnan keskuvaalilautakuntaan.

“Tällä hetkellä olemme tiiltäneet päämäälämme teulaaviin edutkunta- ja eulovaaleihin.”

Lässytyksen määrän odotetaan lisääntyvän myös muissa puolueissa uuden kilpailijan myötä.

Teksti: Sirkku Selander, maakuntakiljeenvaihtaja


Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2018 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.