Pohjoismaiden dynaamisimmin pysähdyttävä satiirisivusto

Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Lässytyspuolue haastaa perinteisen politikoinnin

Raportoi 02.03.2017 15.03 Muut kohkaukset, Politiikka, Tapetilla nyt, Uusimmat, Uutiset ja vanhaset

Lässytyspuolue on uusin tulokas Suomen puoluekartalla ja se saavutti hiljattain vaaditut 5000 nimeä kannattajikseen. Puolueen teemana on “Tuloinen Tuomi”. Se ajaa pehmeitä arvoja ja positiivisuutta nykyisen kylmän ja riitaisan politikoinnin sijaan.

tyhjähkö Kauppatori ja Helsingin kaupungintalo

Lässytyspuolue arvioi löytäneensä tyhjän markkinaraon tai -aukon Helsingin kaupungintalon edustalta.

“Me ollaan latkaituketkeinen kantanliike”, toteaa puolueen perustaja, puheenjohtaja Sauli Aronen, tai kuten hän itse esittäytyy, Tauli Alonen.

“Haattamme entitijaitetti peltut, demalit, kokoomukten ja vihleät. Ne ovat niin töpöjä ja lutuitia kaikki, Toini, Tipilä, Olpo ja muut, mutta eivät puhalla yhteen hiileen’, Aronen lässyttää.

“Puolueita ei ole vielä liittävätti. Litää lättytyttä talvitaan vaikkapa tote-uudittukten eteenpäin viemitekti. Tote on niin tuloinen! Jot ihmitet puhuitivat toitilleen kuten koililleen, kittoilleen ja naapulin palkuvalle vauvalle, kellään ei oliti paha mieli, eikä politiikka oliti enää likki’, Aronen toteaa painokkaasti.

“Tehdään Tuometta töpömpi!” hän kiteyttää.

Lässytyspuolue oli aloittamassa kuntavaalikampanjaansa, mutta sisäisten erimielisyyksien vuoksi puolue ei saanut toimitetuksi ehdokaslistojaan ajoissa minkään kunnan keskuvaalilautakuntaan.

“Tällä hetkellä olemme tiiltäneet päämäälämme teulaaviin edutkunta- ja eulovaaleihin.”

Lässytyksen määrän odotetaan lisääntyvän myös muissa puolueissa uuden kilpailijan myötä.

Teksti: Sirkku Selander, maakuntakiljeenvaihtaja


Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Lue Uutissirkuksesta enemmänkin teemoista , ,

Tutustu toki kaikkiin aihepiireihimme: 112 aikataulut alaiset aluehallinto aluepolitiikka alusasut ja päällysvaatteet amk anteeksipyynnöt arkkitehtuuri asuntopula autoilu autot avaruus bussikatokset bussit C2H5OH demokratia eduskuntavaalit2015 elintarviketeollisuus elokuvabusines elämä ja epäerotiikka elämän paras aika energia esimiehet Espoo estetiikka eurovaalit 2014 facebook fanitus Finland gladiaattorit graffitit Guggenheim havainnot Helsinki herkut humppa huvit hybridiautot ja -reet hyvä veli -verkostot idyllit ihmisyys ilotulitteet ja muu pauke In English Internet islam isyys ja äitiys jakamistalous jakeluautot jalankulku jatkosota jouluherkut julkisuus junat kaapelijakokaapit kaavoitus kannabis kansantalous katutaide kaupanteko keittiöideat keksinnöt kieli ja kirjoittaminen kierrätys kiinteistöhuollot ja talonmiehet kirjallisuus kodinhoito kodinkoneet kohtuullisuus kohut komeettakarriäärit korvaukset kotitalousvähennys koulut koulutus kristinusko kulinarismi kunnallispolitiikka kuntatalous kuntavaalit 2008 kuntavaalit 2012 kuntavaalit 2017 kuolemanvakavuus kutsunnat kybersota ja -rauha käteinen lakimiehet ja -naiset lapset latua! leikkaukset lentoturvallisuus levikkikierre liikenne likasankojournalismi lintsaus lottovoitot luovuus lyhenteet Länsimetro marjastus metsästys ja tuulastus markkinointitoimeliaisuus matkailu media merkkipäivät miehet miehet ja miehet miehet ja naiset mikrotalous monarkiat monikulttuurisuus moottorit mopoautot mopot motorismi muoti muoto muotoilu muuten vaan sota mäntsälä Mäntsälä mielessäin naapurisopu naiset naiset ja miehet naiset ja naiset nettihuijaukset nuoriso opinnot opiskelijaelämä Oulu paikallinen sopiminen palvelut parvekegrillaus perhe perinnöt piparkakkutalot pojat politiikka Posti presidenttipeli 2018 purjeet ja moottorit pyöräily raha rakentaminen ja remontit rap rasismi ravinto retoriikka reviirit rintamamiestalot robotiikka rock roskalavat, -säiliöt ja paperikorit roskasäiliöt ja paperikorit sairaus ja terveys Salo sapuska saunonta seteliraha siivous sijoittaminen Sipoo sisustaminen sisältö some Sote susihavainnot suurpedot sähköautot säästöt säät ja ilmat Tallinna talous taloyhtiöt talvi- ja normaaliaika talvisota Talvivaara Tampere tehokkuus tekniikka tiede tietojärjestelmät Tommosjärvi tortut Tour de ski tukiratkaisut tulevaisuus tunteet Turku turvallisuus ja turvattomuus tuulivoima twitter työ ja työttömyys työkalut ja räjähdysaineet uhat ulkoilu urheilu USA USA:n vaalit 2012 vaalikoneet vaarat vaatetus vakavuus vanhat vanhat lehdet kertovat vanhukset Vantaa vappu varainhoito Venäjä verotus vihreät arvot viina ja viini Viipuri vuosi 1918 väy ydinvoima Yle ylioppilaaksi yt-neuvottelut älypuhelimet