Pohjoismaiden dynaamisimmin pysähdyttävä satiirisivusto

Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Deodorantille löytyi tilaa peilikaapista

Raportoi 22.02.2017 15.02 Asuminen, Muut kohkaukset, Tapetilla nyt, Uusimmat, Uutiset ja vanhaset

Raju tapahtumasarja sai alkunsa maanantaina yksityiskodissa Karkkilassa. Tuomas Markkunen etsi koko aamun deodoranttiaan, jota ei ollut onnistunut havaitsemaan missään.

miehen käsi työntää deodoranttia vaakasuorassa lähes täyteen peilikaappiin

Karkkilalaismiehen lähettämästä kuvasta käy ilmi, että uudelleenjärjestelyn ansiosta hänen deodoranttinsa mahtuu pariskunnan peilikaappiin lähes pystysuoraan asentoon.

“Vasta kun olin penkonut kaikki tavanomaiset paikat kuten yöpöydän laatikot, keittiön maustehyllyt, siivouskomeron, takkini povitaskun ja auton hansikaslokeron, päädyin kurkistamaan kylppärin peilikaappiin, joka on yleensä täynnä vaimon tavaraa”, Markkunen sanoo.

“Mutta nyt sieltä löytyikin minun deodoranttini sille osoitetusta puolen neliösentin paikasta. Olen aivan hämilläni minulle osoitetusta kunniasta”, hän hengähtää kyynelet silmissä.

“Deodoranttini näyttää pysyvän melko hyvin vaimoni silmänympärysvoidepurkin ja hajuvesipullon päällä, eikä se ainakaan vielä ole pudonnut kahta kertaa enempää lavuaariin peilikaapin ovea avatessa.”

Tuomas Markusen puoliso Helena paljastaa saaneensa kaappiin reilusti lisätilaa Konmari-menetelmällä.

“Jätin jäljelle vain vartalovoiteen, kynsinauhavoiteen, kyynärpäävoiteen, jalkavoiteen, käsivoiteen, yövoiteen, päivävoiteen ja silmänympärysvoiteen, meikkivoiteen, föönivaahdon, föönin, meikit, hiustenhoitoaineen ja hiusvahan”, hän kertoo.

“Tilaa syntyi, kun heitin ohjeiden mukaisesti kaiken turhan pois: siispä mieheni hammaslanka sai lähteä.”

Teksti: Sirkku Selander, maakuntakirjeenvaihtaja

Tuomas ja Helena Markkunen eivät esiinny jutussa omilla nimillään, joten ilmeisesti he eivät ole ehdokkaina kuntavaaleissa.


Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Lue Uutissirkuksesta enemmänkin teemoista , , , , ,

Tutustu toki kaikkiin aihepiireihimme: 112 aikataulut alaiset aluehallinto aluepolitiikka alusasut ja päällysvaatteet amk anteeksipyynnöt arkkitehtuuri asuntopula autoilu autot avaruus bussikatokset bussit C2H5OH demokratia eduskuntavaalit2015 elintarviketeollisuus elokuvabusines elämä ja epäerotiikka elämän paras aika energia esimiehet Espoo estetiikka eurovaalit 2014 facebook fanitus Finland gladiaattorit graffitit Guggenheim havainnot Helsinki herkut humppa huvit hybridiautot ja -reet hyvä veli -verkostot idyllit ihmisyys ilotulitteet ja muu pauke In English Internet islam isyys ja äitiys jakamistalous jakeluautot jalankulku jatkosota jouluherkut julkisuus junat kaapelijakokaapit kaavoitus kannabis kansantalous katutaide kaupanteko keittiöideat keksinnöt kieli ja kirjoittaminen kierrätys kiinteistöhuollot ja talonmiehet kirjallisuus kodinhoito kodinkoneet kohtuullisuus kohut komeettakarriäärit korvaukset kotitalousvähennys koulut koulutus kristinusko kulinarismi kunnallispolitiikka kuntatalous kuntavaalit 2008 kuntavaalit 2012 kuntavaalit 2017 kuolemanvakavuus kutsunnat kybersota ja -rauha käteinen lakimiehet ja -naiset lapset latua! leikkaukset lentoturvallisuus levikkikierre liikenne likasankojournalismi lintsaus lottovoitot luovuus lyhenteet Länsimetro marjastus metsästys ja tuulastus markkinointitoimeliaisuus matkailu media merkkipäivät miehet miehet ja miehet miehet ja naiset mikrotalous monarkiat monikulttuurisuus moottorit mopoautot mopot motorismi muoti muoto muotoilu muuten vaan sota mäntsälä Mäntsälä mielessäin naapurisopu naiset naiset ja miehet naiset ja naiset nettihuijaukset nuoriso opinnot opiskelijaelämä Oulu paikallinen sopiminen palvelut parvekegrillaus perhe perinnöt piparkakkutalot pojat politiikka Posti presidenttipeli 2018 purjeet ja moottorit pyöräily raha rakentaminen ja remontit rap rasismi ravinto retoriikka reviirit rintamamiestalot robotiikka rock roskalavat, -säiliöt ja paperikorit roskasäiliöt ja paperikorit sairaus ja terveys Salo sapuska saunonta seteliraha siivous sijoittaminen Sipoo sisustaminen sisältö some Sote susihavainnot suurpedot sähköautot säästöt säät ja ilmat Tallinna talous taloyhtiöt talvi- ja normaaliaika talvisota Talvivaara Tampere tehokkuus tekniikka tiede tietojärjestelmät Tommosjärvi tortut Tour de ski tukiratkaisut tulevaisuus tunteet Turku turvallisuus ja turvattomuus tuulivoima twitter työ ja työttömyys työkalut ja räjähdysaineet uhat ulkoilu urheilu USA USA:n vaalit 2012 vaalikoneet vaarat vaatetus vakavuus vanhat vanhat lehdet kertovat vanhukset Vantaa vappu varainhoito Venäjä verotus vihreät arvot viina ja viini Viipuri vuosi 1918 väy ydinvoima Yle ylioppilaaksi yt-neuvottelut älypuhelimet