Press "Enter" to skip to content

Uusimmat

Deodorantille löytyi tilaa peilikaapista

Raju tapahtumasarja sai alkunsa maanantaina yksityiskodissa Karkkilassa. Tuomas Markkunen etsi koko aamun deodoranttiaan, jota ei ollut onnistunut havaitsemaan missään.

miehen käsi työntää deodoranttia vaakasuorassa lähes täyteen peilikaappiin
Karkkilalaismiehen lähettämästä kuvasta käy ilmi, että uudelleenjärjestelyn ansiosta hänen deodoranttinsa mahtuu pariskunnan peilikaappiin lähes pystysuoraan asentoon.

“Vasta kun olin penkonut kaikki tavanomaiset paikat kuten yöpöydän laatikot, keittiön maustehyllyt, siivouskomeron, takkini povitaskun ja auton hansikaslokeron, päädyin kurkistamaan kylppärin peilikaappiin, joka on yleensä täynnä vaimon tavaraa”, Markkunen sanoo.

“Mutta nyt sieltä löytyikin minun deodoranttini sille osoitetusta puolen neliösentin paikasta. Olen aivan hämilläni minulle osoitetusta kunniasta”, hän hengähtää kyynelet silmissä.

“Deodoranttini näyttää pysyvän melko hyvin vaimoni silmänympärysvoidepurkin ja hajuvesipullon päällä, eikä se ainakaan vielä ole pudonnut kahta kertaa enempää lavuaariin peilikaapin ovea avatessa.”

Tuomas Markusen puoliso Helena paljastaa saaneensa kaappiin reilusti lisätilaa Konmari-menetelmällä.

“Jätin jäljelle vain vartalovoiteen, kynsinauhavoiteen, kyynärpäävoiteen, jalkavoiteen, käsivoiteen, yövoiteen, päivävoiteen ja silmänympärysvoiteen, meikkivoiteen, föönivaahdon, föönin, meikit, hiustenhoitoaineen ja hiusvahan”, hän kertoo.

“Tilaa syntyi, kun heitin ohjeiden mukaisesti kaiken turhan pois: siispä mieheni hammaslanka sai lähteä.”

Teksti: Sirkku Selander, maakuntakirjeenvaihtaja

Tuomas ja Helena Markkunen eivät esiinny jutussa omilla nimillään, joten ilmeisesti he eivät ole ehdokkaina kuntavaaleissa.


Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2019 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.