Pohjoismaiden dynaamisimmin pysähdyttävä satiirisivusto

Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Yle vaihtaa nimeään – uudeksi nimeksi Kepu

Raportoi 14.02.2017 15.02 Media, Muut kohkaukset, Tapetilla nyt, Uusimmat, Uutiset ja vanhaset

Ylelle uuden brändiratkaisun myyneen konsulttitoimiston mukaan nimi kuvastaa nykyistä paremmin kanavien sisältöä, koska se on johdettu sanoista keskustelu, elokuva, puhe ja urheilu.

Ylen Pasilan linkkitorni on vinossa metsän takana

Yleisradion suosio hallituksen keskuudessa voinee törröttää iloisesti suoraan ylöspäin, kunhan kaikki uudistukset on saatu valmiiksi.

Yle eli tuleva Kepu hakee samalla uusia toimittajia äskettäin poistuneiden tilalle. Normaalien pätevyysvaatimusten lisäksi hakijoilta ei edellytetä tietyn puolueen jäsenkirjaa, mutta heidän toivotaan olevan ajatusmaailmaltaan ”keskitien kulkijoita”, jotta turhilta vastakkainasetteluilta vältytään. Tehtävät täytetään heti, kun sopivaa työvoimaa vuokraava yritys on löytynyt.

“Vaihdokset ovat osa vahvuuttamme, sillä niiden avulla voimme saada toimittajakuntaamme enemmän uuden toimintalinjamme mukaisia toimittajia. Eräät poistuneet ovat tuoneet julki irtisanoutumisensa syyksi poliittisia näkökohtia ja sensuurisyytöksiä, nämä syytökset ovat täysin tuulesta temmattuja. Kuluneellakaan viikolla hallitukselta ei ole tullut meille yhtään toimintaa ohjaavaa viestiä”, tiedotusvastaava Sini Orvaslahti lukee juuri vastaanottamastaan sähköpostiviestistä.

”Suomen valtion taloudesta ja kaivostoiminnasta on tullut positiivisia uutisia ja haluamme edesauttaa positiivista kehitystä tuomalla ohjelmiimme yhteisymmärrystä negatiivisten syyttelyiden ja vikojen etsimisen sijaan. Pyrimme eroon uutisotsikoista, jotka haittaavat valtion poliittisen johdon pyyteetöntä toimintaa kansan parhaaksi tai jotain”, Orvaslahti toteaa juuri ennen kuin hänen määräaikainen työsuhteensa ehtii päättyä.

Teksti: Teppo Tasanen, maakuntakirjeenvaihtaja, Länsi-Pasila

Aiheesta muissa aviiseissa:
Suunnilleen kerran tunnissa, Suomen Kuvalehdessä välillä vähän useamminkin


Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Lue Uutissirkuksesta enemmänkin teemoista , , , ,

Tutustu toki kaikkiin aihepiireihimme: 112 aikataulut alaiset aluehallinto aluepolitiikka alusasut ja päällysvaatteet amk anteeksipyynnöt arkkitehtuuri asuntopula autoilu autot avaruus bussikatokset bussit C2H5OH demokratia eduskuntavaalit2015 elintarviketeollisuus elokuvabusines elämä ja epäerotiikka elämän paras aika energia esimiehet Espoo estetiikka eurovaalit 2014 facebook fanitus Finland gladiaattorit graffitit Guggenheim havainnot Helsinki herkut humppa huvit hybridiautot ja -reet hyvä veli -verkostot idyllit ihmisyys ilotulitteet ja muu pauke In English Internet islam isyys ja äitiys jakamistalous jakeluautot jalankulku jatkosota jouluherkut julkisuus junat kaapelijakokaapit kaavoitus kannabis kansantalous katutaide kaupanteko keittiöideat keksinnöt kieli ja kirjoittaminen kierrätys kiinteistöhuollot ja talonmiehet kirjallisuus kodinhoito kodinkoneet kohtuullisuus kohut komeettakarriäärit korvaukset kotitalousvähennys koulut koulutus kristinusko kulinarismi kunnallispolitiikka kuntatalous kuntavaalit 2008 kuntavaalit 2012 kuntavaalit 2017 kuolemanvakavuus kutsunnat kybersota ja -rauha käteinen lakimiehet ja -naiset lapset latua! leikkaukset lentoturvallisuus levikkikierre liikenne likasankojournalismi lintsaus lottovoitot luovuus lyhenteet Länsimetro marjastus metsästys ja tuulastus markkinointitoimeliaisuus matkailu media merkkipäivät miehet miehet ja miehet miehet ja naiset mikrotalous monarkiat monikulttuurisuus moottorit mopoautot mopot motorismi muoti muoto muotoilu muuten vaan sota mäntsälä Mäntsälä mielessäin naapurisopu naiset naiset ja miehet naiset ja naiset nettihuijaukset nuoriso opinnot opiskelijaelämä Oulu paikallinen sopiminen palvelut parvekegrillaus perhe perinnöt piparkakkutalot pojat politiikka Posti presidenttipeli 2018 purjeet ja moottorit pyöräily raha rakentaminen ja remontit rap rasismi ravinto retoriikka reviirit rintamamiestalot robotiikka rock roskalavat, -säiliöt ja paperikorit roskasäiliöt ja paperikorit sairaus ja terveys Salo sapuska saunonta seteliraha siivous sijoittaminen Sipoo sisustaminen sisältö some Sote susihavainnot suurpedot sähköautot säästöt säät ja ilmat Tallinna talous taloyhtiöt talvi- ja normaaliaika talvisota Talvivaara Tampere tehokkuus tekniikka tiede tietojärjestelmät Tommosjärvi tortut Tour de ski tukiratkaisut tulevaisuus tunteet Turku turvallisuus ja turvattomuus tuulivoima twitter työ ja työttömyys työkalut ja räjähdysaineet uhat ulkoilu urheilu USA USA:n vaalit 2012 vaalikoneet vaarat vaatetus vakavuus vanhat vanhat lehdet kertovat vanhukset Vantaa vappu varainhoito Venäjä verotus vihreät arvot viina ja viini Viipuri vuosi 1918 väy ydinvoima Yle ylioppilaaksi yt-neuvottelut älypuhelimet