Pohjoismaiden dynaamisimmin pysähdyttävä satiirisivusto

Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Elintasopakolainen pääsi Yhdysvaltoihin

Raportoi 17.01.2017 13.01 Aseet ja neuleet, Muut kohkaukset, Tapetilla nyt, Uusimmat, Uutiset ja vanhaset

Parempaa elintasoa etsinyt maahanmuuttaja on aiheuttanut suuren vaaran kaikille maapallon asukkaille. Kymmenhenkisen perheen kuopus saapui USA:han meren yli sisarustensa perässä ja päätyi työskentelemään kotiapulaisena.

New Yorkin pilvenpiirtäjiä Kyläkirjaston Kuvalehdessä vuonna 1898

New York on jo useamman vuosisadan antanut houkuttelevia signaaleja siitä, että maahanmuuttaja voisi kohottaa kaupungissa elintasoaan.

Uutissirkuksen sisäpolitiikka- ja muurinrakennusasiantuntija Uolevi Ahonen arvioi, että pahimmat mahdolliset uhkakuvat alkoivat toteutua, kun maahanmuuttajanainen kohtasi maahanmuuttajataustaisen miehen ja avioitui tämän kanssa.

“Olen todella peloissani tämän kehityskulun viimeisiä käänteitä seuratessani”, Ahonen sanoo.

Uutissirkuksen saamien tietojen mukaan 18-vuotias nainen lähti elintasopakolaiseksi Ulkohebrideiltä Skotlannin edustalta vuonna 1930. Naisen nimi oli Mary Anne MacLeod ja hän avioitui saksalaistaustaisen Fred Christ Trumpin kanssa vuonna 1936.

“Tätä luettaessa tilanne on eskaloitunut niin pitkälle, että heidän yhdestä lapsestaan aiheutuu maailmalle ennennäkemätön turvallisuusuhka”, Uolevi Ahonen jatkaa.

“Arvioisin, että hän on tällä hetkellä suurin yksittäinen uhka maapallon sisäiselle turvallisuudelle.”

Aiheesta muualla:
The New Yorker 24.6.2016: Donald Trump’s immigrant mother
Wikipedia: Mary Anne MacLeod Trump


Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Lue Uutissirkuksesta enemmänkin teemoista ,

Tutustu toki kaikkiin aihepiireihimme: 112 aikataulut alaiset aluehallinto aluepolitiikka alusasut ja päällysvaatteet amk anteeksipyynnöt arkkitehtuuri asuntopula autoilu autot avaruus bussikatokset bussit C2H5OH demokratia eduskuntavaalit2015 elintarviketeollisuus elokuvabusines elämä ja epäerotiikka elämän paras aika energia esimiehet Espoo estetiikka eurovaalit 2014 facebook fanitus Finland gladiaattorit graffitit Guggenheim havainnot Helsinki herkut humppa huvit hybridiautot ja -reet hyvä veli -verkostot idyllit ihmisyys ilotulitteet ja muu pauke In English Internet islam isyys ja äitiys jakamistalous jakeluautot jalankulku jatkosota jouluherkut julkisuus junat kaapelijakokaapit kaavoitus kannabis kansantalous katutaide kaupanteko keittiöideat keksinnöt kieli ja kirjoittaminen kierrätys kiinteistöhuollot ja talonmiehet kirjallisuus kodinhoito kodinkoneet kohtuullisuus kohut komeettakarriäärit korvaukset kotitalousvähennys koulut koulutus kristinusko kulinarismi kunnallispolitiikka kuntatalous kuntavaalit 2008 kuntavaalit 2012 kuntavaalit 2017 kuolemanvakavuus kutsunnat kybersota ja -rauha käteinen lakimiehet ja -naiset lapset latua! leikkaukset lentoturvallisuus levikkikierre liikenne likasankojournalismi lintsaus lottovoitot luovuus lyhenteet Länsimetro marjastus metsästys ja tuulastus markkinointitoimeliaisuus matkailu media merkkipäivät miehet miehet ja miehet miehet ja naiset mikrotalous monarkiat monikulttuurisuus moottorit mopoautot mopot motorismi muoti muoto muotoilu muuten vaan sota mäntsälä Mäntsälä mielessäin naapurisopu naiset naiset ja miehet naiset ja naiset nettihuijaukset nuoriso opinnot opiskelijaelämä Oulu paikallinen sopiminen palvelut parvekegrillaus perhe perinnöt piparkakkutalot pojat politiikka Posti presidenttipeli 2018 purjeet ja moottorit pyöräily raha rakentaminen ja remontit rap rasismi ravinto retoriikka reviirit rintamamiestalot robotiikka rock roskalavat, -säiliöt ja paperikorit roskasäiliöt ja paperikorit sairaus ja terveys Salo sapuska saunonta seteliraha siivous sijoittaminen Sipoo sisustaminen sisältö some Sote susihavainnot suurpedot sähköautot säästöt säät ja ilmat Tallinna talous taloyhtiöt talvi- ja normaaliaika talvisota Talvivaara Tampere tehokkuus tekniikka tiede tietojärjestelmät Tommosjärvi tortut Tour de ski tukiratkaisut tulevaisuus tunteet Turku turvallisuus ja turvattomuus tuulivoima twitter työ ja työttömyys työkalut ja räjähdysaineet uhat urheilu USA USA:n vaalit 2012 vaalikoneet vaarat vaatetus vakavuus vanhat vanhat lehdet kertovat vanhukset Vantaa vappu varainhoito Venäjä verotus vihreät arvot viina ja viini Viipuri vuosi 1918 väy ydinvoima Yle ylioppilaaksi yt-neuvottelut älypuhelimet