Pohjoismaiden dynaamisimmin pysähdyttävä satiirisivusto

Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Yksiöstä löytyi tyhjä vaatehylly

Raportoi 12.01.2017 18.01 Asuminen, Muut kohkaukset, Tapetilla nyt, Uusimmat, Uutiset ja vanhaset

Helsinkiläisnaisen epäillään löytäneen asunnostaan käyttämätöntä säilytystilaa. Tapaus sattui kolme viikkoa sitten Punavuoressa 15,2 neliön yksiössä.

punatiilisen kerrostalon yksiössä on ikkuna

Säilytystila löytyi yllättäen joulun alla punavuorelaisesta asunnosta.

Nainen oli kertomansa mukaan suorittamassa joulusiivousta kun hän huomasi, että parvisängyn tikkaiden alla oli tyhjä vaatehylly. Nainen oli järkyttynyt löydöstään niin, että hän oli siirtänyt hyllylle välittömästi vaatteita asunnon toiselta hyllyltä, joka sijaitsee keittokomeron vieressä olevassa wc:ssä.

Helsingin asunnoissa on keskimäärin 1,5 neliötä säilytystilaa henkilöä kohden. Uutissirkuksen tavoittama helsinkiläisnainen mainitsee, että hänen hyllynsä ovat suorakaiteen malliset ja niitä on kaksi.

Haastateltava kertoo säilyttävänsä suurinta osaa vaatteistaan työpaikallaan sijaitsevassa komerossa. Lisäksi hän hyödyntää asuntonsa kellarivaraston häkkikomeroa vaatekaappina. Osan vaatteistaan hän on ripustanut yksiönsä katossa riippuville kuivaustelineille ja verhotangoille.

”Mielestäni vaatekaappitilaa on sopivasti 950 euron vuokraan nähden. Olen siunattu, kun minulla on näinkin paljon säilytystilaa. Laita siihen hashtag blessed, tiedäthän?” nimettömänä pysyttelevä nainen sanoo.

Nainen kertoo syövänsä ja juovansa pelkästään ulkona, sillä hänen astiansa eivät mahtuneet asuntoon. Toimittaja pyytää tässä vaiheessa saada kurkistaa haastateltavan astiankuivauskaappiin. Käy ilmi, että kaappi on täynnä naisen kenkiä ja laukkuja.

”Yksi kaveri sai kerran Louis Vuittonin päähänsä kun etsi juomalasia astiakaapistani. Ei mulla ole ollut juomalaseja kymmeneen vuoteen.”

Nainen sai vastikään konmari-säilytysmenetelmää esittelevän kirjan, jota hän käy säännöllisesti lukemassa Rikhardinkadun kirjastossa.

“Lahjoitin kirjan sinne, koska se ei mahtunut asuntooni.”

Teksti: Meeri Laakso, maakuntakirjeenvaihtaja


Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Lue Uutissirkuksesta enemmänkin teemoista , , ,

Tutustu toki kaikkiin aihepiireihimme: 112 aikataulut alaiset aluehallinto aluepolitiikka alusasut ja päällysvaatteet amk anteeksipyynnöt arkkitehtuuri asuntopula autoilu autot avaruus bussikatokset bussit C2H5OH demokratia eduskuntavaalit2015 elintarviketeollisuus elokuvabusines elämä ja epäerotiikka elämän paras aika energia esimiehet Espoo estetiikka eurovaalit 2014 facebook fanitus Finland gladiaattorit graffitit Guggenheim havainnot Helsinki herkut humppa huvit hybridiautot ja -reet hyvä veli -verkostot idyllit ihmisyys ilotulitteet ja muu pauke In English Internet islam isyys ja äitiys jakamistalous jakeluautot jalankulku jatkosota jouluherkut julkisuus junat kaapelijakokaapit kaavoitus kannabis kansantalous katutaide kaupanteko keittiöideat keksinnöt kieli ja kirjoittaminen kierrätys kiinteistöhuollot ja talonmiehet kirjallisuus kodinhoito kodinkoneet kohtuullisuus kohut komeettakarriäärit korvaukset kotitalousvähennys koulut koulutus kristinusko kulinarismi kunnallispolitiikka kuntatalous kuntavaalit 2008 kuntavaalit 2012 kuntavaalit 2017 kuolemanvakavuus kutsunnat kybersota ja -rauha käteinen lakimiehet ja -naiset lapset latua! leikkaukset lentoturvallisuus levikkikierre liikenne likasankojournalismi lintsaus lottovoitot luovuus lyhenteet Länsimetro marjastus metsästys ja tuulastus markkinointitoimeliaisuus matkailu media merkkipäivät miehet miehet ja miehet miehet ja naiset mikrotalous monarkiat monikulttuurisuus moottorit mopoautot mopot motorismi muoti muoto muotoilu muuten vaan sota mäntsälä Mäntsälä mielessäin naapurisopu naiset naiset ja miehet naiset ja naiset nettihuijaukset nuoriso opinnot opiskelijaelämä Oulu paikallinen sopiminen palvelut parvekegrillaus perhe perinnöt piparkakkutalot pojat politiikka Posti presidenttipeli 2018 purjeet ja moottorit pyöräily raha rakentaminen ja remontit rap rasismi ravinto retoriikka reviirit rintamamiestalot robotiikka rock roskalavat, -säiliöt ja paperikorit roskasäiliöt ja paperikorit sairaus ja terveys Salo sapuska saunonta seteliraha siivous sijoittaminen Sipoo sisustaminen sisältö some Sote susihavainnot suurpedot sähköautot säästöt säät ja ilmat Tallinna talous taloyhtiöt talvi- ja normaaliaika talvisota Talvivaara Tampere tehokkuus tekniikka tiede tietojärjestelmät Tommosjärvi tortut Tour de ski tukiratkaisut tulevaisuus tunteet Turku turvallisuus ja turvattomuus tuulivoima twitter työ ja työttömyys työkalut ja räjähdysaineet uhat ulkoilu urheilu USA USA:n vaalit 2012 vaalikoneet vaarat vaatetus vakavuus vanhat vanhat lehdet kertovat vanhukset Vantaa vappu varainhoito Venäjä verotus vihreät arvot viina ja viini Viipuri vuosi 1918 väy ydinvoima Yle ylioppilaaksi yt-neuvottelut älypuhelimet