Pohjoismaiden dynaamisimmin pysähdyttävä satiirisivusto

Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Keski-ikäinen mies oli kriisiytyä kirjastossa

Raportoi 18.10.2016 11.10 Kulttuuri, Muut kohkaukset, Tapetilla nyt, Uusimmat

Silminnäkijöiden mukaan tapaus liittyi slaavilaiseen kirjallisuuteen. Se sattui taannoin itäisessä Päijät-Hämeessä juuri ennen kirjaston sulkemisaikaa, kun mies latoi lainojaan palautusautomaattiin.

palautusautomaattiin on kirja ihmisen kädestä sujahtamaisillaan

Keski-ikäinen mies onnistui ottamaan toisella kädellään kuvan tilanteesta. Tai ei siis kädellään vaan tarkemmin sanottuna puhelimellaan, koska vaikeaahan sitä nyt ihmisen raajalla mitään kuvia on ottaa.

Näytölle oli ilmaantunut täysin ilman ennakkovaroitusta suurehkoilla kirjasimilla muotoiltu hälytys “laita nide viivakoodi ylöspäin”.

Koska miehen palautushihnalle asettama venäläinen teos oli selvästi Suomen aluevesirajan sisäpuolella, hän esitti täysin oma-aloitteisesti virka-apupyynnön kirjaston henkilökunnalle. Tilanteen eskaloituessa oli lähistöllä liikuskellut naishenkilö täysin ilman virallista virka-apupyyntöä kääntänyt ikääntynemmän lainausasiakkaan kirjan vaadittuun asentoon, jolloin kriisiintynyt tilanne kirjaston julkisissa asiakastilossa alkoi palautua normaaliksi.

Tapaus ei aiheuttanut suurehkoa varaa ympäristölle ja sitä aiotaan muistella seuraavalla tauolla virkailijoiden kahvihuoneessa nimikkeellä “päivittäiset sählingit”, ellei jotain merkittävämpää puheenaihetta satu löytymään, nyt kun Bob Dylanin Nobel-palkintokin on saatu käsitellyksi.

Ulkoasianvaliokunnan varapuheenjohtaja Pertti Salolainen on ymmällään tilanteesta:

“En ole lukenut tapauksesta edes mediasta, eikä kukaan ole nyhjäissyt takinhihasta Hakaniemen torilla. jossa en käy kuin joskus näyttäytymässä. Ilman muuta kriisi olisi pitänyt viedä UTVA:an vaiettavaksi. Tämähän koskee meitä kaikkia ja varsinkin gallupeja”.

Teksti: Tapio Hämäläinen, maakuntakirjeenvaihtaja


Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Lue Uutissirkuksesta enemmänkin teemoista , , , ,

Tutustu toki kaikkiin aihepiireihimme: 112 aikataulut alaiset aluehallinto aluepolitiikka alusasut ja päällysvaatteet amk anteeksipyynnöt arkkitehtuuri asuntopula autoilu autot avaruus bussikatokset bussit C2H5OH demokratia eduskuntavaalit2015 elintarviketeollisuus elokuvabusines elämä ja epäerotiikka elämän paras aika energia esimiehet Espoo estetiikka eurovaalit 2014 facebook fanitus Finland gladiaattorit graffitit Guggenheim havainnot Helsinki herkut humppa huvit hybridiautot ja -reet hyvä veli -verkostot idyllit ihmisyys ilotulitteet ja muu pauke In English Internet islam isyys ja äitiys jakamistalous jakeluautot jalankulku jatkosota jouluherkut julkisuus junat kaapelijakokaapit kaavoitus kannabis kansantalous katutaide kaupanteko keittiöideat keksinnöt kieli ja kirjoittaminen kierrätys kiinteistöhuollot ja talonmiehet kirjallisuus kodinhoito kodinkoneet kohtuullisuus kohut komeettakarriäärit korvaukset kotitalousvähennys koulut koulutus kristinusko kulinarismi kunnallispolitiikka kuntatalous kuntavaalit 2008 kuntavaalit 2012 kuntavaalit 2017 kuntoilu kuolemanvakavuus kutsunnat kybersota ja -rauha käteinen lakimiehet ja -naiset lapset latua! leikkaukset lentoturvallisuus levikkikierre liikenne likasankojournalismi lintsaus lottovoitot luovuus lyhenteet Länsimetro marjastus metsästys ja tuulastus markkinointitoimeliaisuus matkailu media merkkipäivät miehet miehet ja miehet miehet ja naiset mikrotalous monarkiat monikulttuurisuus moottorit mopoautot mopot motorismi muoti muoto muotoilu muuten vaan sota mäntsälä Mäntsälä mielessäin naapurisopu naiset naiset ja miehet naiset ja naiset nettihuijaukset nuoriso opinnot opiskelijaelämä Oulu paikallinen sopiminen palvelut parvekegrillaus perhe perinnöt piparkakkutalot pojat politiikka Posti presidenttipeli 2018 purjeet ja moottorit pyöräily raha rakentaminen ja remontit rap rasismi ravinto retoriikka reviirit rintamamiestalot robotiikka rock roskalavat, -säiliöt ja paperikorit roskasäiliöt ja paperikorit sairaus ja terveys Salo sapuska saunonta seteliraha siivous sijoittaminen Sipoo sisustaminen sisältö some Sote susihavainnot suurpedot sähköautot säästöt säät ja ilmat Tallinna talous taloyhtiöt talvi- ja normaaliaika talvisota Talvivaara Tampere tehokkuus tekniikka tiede tietojärjestelmät Tommosjärvi tortut Tour de ski tukiratkaisut tulevaisuus tunteet Turku turvallisuus ja turvattomuus tuulivoima twitter työ ja työttömyys työkalut ja räjähdysaineet uhat ulkoilu urheilu USA USA:n vaalit 2012 vaalikoneet vaarat vaatetus vakavuus vanhat vanhat lehdet kertovat vanhukset Vantaa vappu varainhoito Venäjä verotus vihreät arvot viina ja viini Viipuri vuosi 1918 väy ydinvoima Yle ylioppilaaksi yt-neuvottelut älypuhelimet