Press "Enter" to skip to content

Uusimmat

Heteroseksuaalisuuden kielto eduskunnan käsittelyyn

Kansanedustajan julkisuudesta keräämien tietojen mukaan homoseksuaaleja ei syntyisi, mikäli heteroseksuaalinen käyttäytyminen onnistuttaisiin kitkemään pois.

kaksi kyyhkystä istuu sähkölangalla tiiviisti vierekkäin
Kansanedustaja Vilppo Nektarin mukaan homoseksuaaleja ei syntyisi, mikäli heteroseksuaalisuus kiellettäisiin.

“Kävin läpi puolen vuosisadan ajalta useiden päivälehtien syntyneitä-palstat sekä kouluaikaisen biologian kirjani ja päädyin selkeisiin johtopäätöksiin: uusi ihminen syntyy, kun nainen ja mies ovat sillä lailla”, teräväpiirtopuolueen kansanedustaja Vilppo Nektari (hd) valaisee.

“Kun ollaan sillä lailla, niin munasolu hedelmöittyy siittiösolulla.”

“Siitä syntyy yhdeksän kuukauden päästä ihminen, joka voi osoittautua homoksi. Mikäli heteroseksuaalisuutta ei olisi, ei silloin pääsisi syntymään homoseksuaalejakaan”, Nektari kiteyttää.

Kansanedustajan mukaan syntymisen heteroseksuaalisuutta vaativa mekanismi näkyi selvästi myös lehti-ilmoituksissa. Useimmissa syntyneitä-palstan ilmoituksissa kerrottiin sekä lapsen isä että äiti.

“Ja poikkeuksetta äidillä oli naisen etunimi ja isällä miehen.”

Vilppo Nektari aikoo käyttää suurimman osan syysistuntokaudestaan miesten ja naisten välisten suhteiden käsittelyä koskeviin aloitteisiin, koska muitakaan julkisuudessa näkyvyyttä varmistavia hommia ei ole näköpiirissä.

“Nyt kun avoimella rasismillakaan ei pääse Ylen uutisiin enää kuin joka toinen päivä.”

Aiemmin heteroseksuaalisuuden kirot on otettu voimakkaasti esille mm. Venäjällä.

Lue Uutissirkuksesta myös:
20.11.2014: Mies: Tasa-arvoinen avioliittolaki ei olisi ollut tasa-arvoinen
19.8.2013: Venäjä aikoo kieltää heteroseksuaalisuuden

Aiheesta muissa aviiseissa:
HS 8.9.2016: Sukupuolineutraali avioliittolaki ei ollutkaan loppuunkäsitelty – torstaina eduskunta väittelee aloitteesta, jolla se halutaan kumoon


Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2019 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.