Press "Enter" to skip to content

Uusimmat

Pilkkijä katosi jäältä Kulosaaren lähellä

Äkillisen katoamisen havaitsi ensimmäisenä pilkkijän vaimo, joka löysi hänet perheen olohuoneen sohvalta Itä-Helsingistä.

Kulosaaren sillalta katsottuna havaitsee, että jään päällä on paikoitellen vettä
Metromatkustaja havaitsi miehen puuttuvan jäältä, kun hän tarkasteli omaa kännykkäotostaan Twitteristä ja Instagramista.

Katoaminen sattui iltapäivällä Helsingin Vanhankaupunginselällä. Siihen kiinnittivät huomiota Kulosaaren siltaa ylittäneen metrojunan matkustajat, jotka alkoivat kummastella, kun mies ei istunut tavanomaiseen tapaansa jakkarallaan jään päällä lainehtineessa vedessä.

Hätäkeskuskuspäivystäjän mukaan kadonneen löytymisessä oli mukana rutkasti onnea. Vapaapäiväänsä viettänyt vaimo oli ollut sattumalta keittiössä ja lähtenyt tarkistamaan olohuonetta, koska kuuli sieltä television ääntä, vaikka laite oli hänen muistikuvansa mukaan kiinni.

Pilkkijä ehti olla sohvalla minuutista kahteen. Hänen kuntonsa tarkastettiin, mutta fyysisiä vammoja ei ollut. Mies kärsinee kuitenkin pilkkimisen jälkeisestä masennuksesta vielä pitkään. Mies ei osannut selittää, miten oli päätynyt jättämään pilkkimisen jo tässä vaiheessa vuotta.

Helsingin edustalla pilkkikausi on perinteisesti jatkunut hieman yli jäidenlähtöpäivään asti.

Lue Uutissirkuksesta myös:
14.4.2015: Ilmastonmuutos pakotti pysymään kuivilla


Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2020 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.