Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Lähes 628 suomalaista kannattaa kokoomusta

Jo miltei 628 suomalaista kannattaa kokoomusta. Tämä käy ilmi Taloustutkimuksen vastikään tekemästä kyselystä. Puolueen kannatus on kasvanut edellisestä mittauksesta noin 25 henkilöllä.

Taloustutkimus soitti Ylen uutisten tilaamassa mielipidemittauksessaan 2500 suomalaiselle. Näistä 25,1 prosenttia ilmoitti kannattavansa kokoomusta. Selvimmin on pudonnut keskustan kannatus. Se on laskenut jo alle kahdenkymmenen prosentin.

Taloustutkimus tekee säännöllisesti lähinnä median tilaamia puolueiden kannatusmittauksia, jotta tiedotusvälineet voisivat käyttää runsaasti minuutteja ja palstamillimetrejä niiden tulosten puimiseen.


Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2020 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.