Press "Enter" to skip to content

Uusimmat

Mielialalääkkeet pelastivat terveen miehen

Tapaus sai alkunsa elokuun lopussa läntisellä Uudellamaalla, kun myöhäisen keski-iän ohittanut yrittäjä ryhtyi pohtimaan omaa elämäänsä.

kerrostalo hämärässä, yhdellä parvekkeella pienoinen joulukuusi
Mies heräsi aamuyöstä kotonaan ja tunsi itsensä kaikin puolin tyytyväiseksi, mutta hän onnistui löytämään apua vaivaansa.

Miestä huolestutti eniten se, että hän tunsi itsensä jopa aamuyöllä äkillisesti havahtuessaan kaikin puolin terveeksi ja tyytyväiseksi, vaikka hänen ympärillään velloi maailma, jossa ihmiset valittivat olevansa enemmän tai vähemmän vaivaisia, kipeitä tai kaltoin kohdeltuja.

Hämmentynyt mies sai terveyskeskuksesta ensiavukseen kahden purkillisen verran mielialalääkkeitä. Pillereitä piti popsia säännöllisin väliajoin yhteensä 4-6 kappaletta päivässä, ja näin potilas ryhtyikin tekemään.

“Kysyin tohtorilta, olinko vallitseviin olosuhteisiin nähden jotenkin epänormaali eli siis psyykkisesti ja/tai fyysisesti poikkeava yksilö”, mies kertoo.

Diagnoosi oli selkeä

Omalääkäri vahvisti potilaan omadiagnoosin: hän oli ajautunut ulos nyky-yhteiskunnasta.

“Siis minä olin ajautunut, ei se lääkäri.”

Viimeisimpien tietojen mukaan lääkitys on tehonnut. Mies on ottanut elämälleen uuden suunnan, eikä esimerkiksi jatka mieliharrastuksiaan eli bridgen peluuta, akvarellimaalausta ja jousiammuntaa.

“Olen onnellisempi kuin aikaisemmin jo senkin ansiosta, ettei minun tarvitse enää tärvellä aikaani tyhjänpäiväiseen miettimiseen omasta voinnistani”, mies filosofoi.

“Minut on kaiken lisäksi hyväksytty entistä paremmin lähipiiriinikin. Elän nyt samalla tavalla kuin modernit ja yhteisölliset aikalaiseni.”

Kotiväkikin huokaisi helpotuksesta

Potilaan vaimon kerrotaan näyttäneen huojentuneelta elämänmuutoksen jälkeen. Hän myöntää olleensa ajoittain huolestunut puolisonsa yöllisistä mietintätuokioista.

“Olen lähtökohtaisesti sitä mieltä, että rakkautemme on lähtökohtaisesti syventynyt ja jalostunut. Hyväksyn lähtökohtaisesti itsenäisen ajattelun, mutta kylmä totuus on, ettei sillä lähtökohtaisesti pärjää tässä lähtökohtaisesti koko ajan globalisoituvassa maailmassa”, vaimo iloitsee.

“Lisäksi olen huomannut erään jännän ja samalla uuden piirteen aviosiipassani. Oikean lääkityksen löydettyään hän aloittaa nykyään päivänsä pelkän mustan kahvin ja tupakan sijasta vitamiinivalmisteella, koska sitä käyttää myös eräs hänen nuoruutensa urheilijaidoli”.

Mies on päässyt toteuttamaan jopa pitkäaikaisen unelmansa eli yrittäjyyden jättämisen. Tällä hetkellä hän elättää itsensä kuukausipalkkaisena konsulttina, joka luennoi koululääketieteen keinoin kokemastaan ihmeparantumisesta.

Teksti: Hannes Uusirälssi, maakuntakirjeenvaihtaja


Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2019 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.