Press "Enter" to skip to content

Teknologia , Uusimmat

Helpdesk-tukihenkilö puhui ymmärrettävästi

Läppäriä käyttänyt Pertti Hepnad järkyttyi, kun tukihenkilö selvitti hänen tietokoneensa ongelmat puhelimitse niin seikkaperäisesti, että hän pystyi itse korjaamaan vian.

tabletteja tietokoneen näytön edessä
Pertti Hepnad järkyttyi saamastaan palvelusta niin, että vasta omalääkärin määräämät tabletit auttoivat häntä rauhoittumaan läppärinsä ääressä.

Hepnad oli joutunut pois tolaltaan jo hetkeä aiemmin, koska puheluun oli vastattu vain kymmenen minuutin odottelun jälkeen. Kertomansa mukaan Hepnad oli juuri laittamassa perunat kiehumaan, kun jonotusmusiikki yllättäen lakkasi ja puhelimeen vastasi oikea ihminen.

”Ensin ajattelin, että sieltä tulee vanha kunnon ‘painakaa yksi jos haluatte palvelua’ ja sen jälkeen ‘painakaa kaksi jos haluatte palvelua suomeksi’ ja niin edelleen, mutta siellä ihminen kysyikin, että miten voin auttaa”, Hepnad toteaa edelleen silmin nähden säikähtäneenä.

”En edes ehtinyt silakkafileitä leivittää, kun puheluun jo vastattiin, ja lisäksi se ihan puhui ihmisten kieltä.”

Hepnadin mukaan tilanne yllätti hänet niin perinpohjaisesti, että hän joutui käymään terveyskeskuksessa.

Asiakkuusjohtaja Pirkitta Pökkelström-Tuppurainen palvelun tarjonneesta Information Technology Development Management Database SW & KVG Services –yhtiön Suomen aluetoimistosta pahoittelee tapahtunutta.

”Olemme erittäin pahoillamme palveluhenkilökunnan käytöksestä. Käymme läpi henkilökunnan kanssa, miten toimia, jotta asiakasrajapinnan palvelutilanteet olisivat jatkossa tasalaatuisempia.”

Kuluttaja-asiamiehen mukaan Information Technology Development Management Database SW & KVG Services –yhtiön asiakaspalvelusta on tehty lukuisia huomautuksia, koska se ei vastaa kuluttajien odotuksia.

Teksti: Sirkku Selander, maakuntakirjeenvaihtaja


Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2019 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.