Press "Enter" to skip to content

Kotimaa , Uusimmat

Hymyilevä mieshenkilö piinasi salolaisia

Hymyssäsuin jalkakäytävällä kävellyt mieshenkilö herätti suurta hämmennystä ja aiheutti lopulta myös viiden auton ketjukolarin Salon ydinkeskustassa.

korjauskelvotomaksi vaurioitunut Opel
Toistaiseksi tuntemattoman miehen jatkettu törkeä hymyily aiheutti vakavia vaurioita sekä omaisuudelle että ohikulkijoille.

Ennen kuin paikalle hälytetyt poliisit laittoivat oudosti käyttäytyneen miehen rautoihin, paikalle oli ehtinyt kerääntyä kymmeniä kannykkäkameroillaan tapahtumasta kuvia räpsineitä eläkeläisiä.

“Tämä on tämän vuoden ja kenties koko vuosikymmenenkin erikoisin tapaus näillä seuduilla”, arvioi Kiikalasta noin 35 kilometrin päästä pällistelijöiden joukkoon kiiruhtanut 72-vuotias Eetu Kollonen.

Ensihoitajat eivät uskoneet miehen selitykseen, jonka mukaan hänen käytöksensä taustalla oli 80 sentin suuruinen Keno-voitto. Samaa mieltä oli paikallisen sanomalehden journalistiguru.

“Hermoromahdus. Tai vaihtoehtoisesti jokin sellainen hänessä pitkään piillyt mielen sairaus, joka nyt puhkesi pahimmassa mahdollisessa paikassa ja pahimpaan mahdolliseen aikaan, järkeili uutistoimittaja Aatupekka Autere.

Vakavimmin ketjukolarissa loukkaantui salolainen nuohooja, joka valitti kipua isovarpaansa kynnessä.

“Onnettomuuden omalta osaltani aiheutti liian äkillinen jarrutus, hän ähkäisi ennen kuin joutui pettymään siihen, ettei saanutkaan helikopterikuljetusta Turun yliopistolliseen keskussairaalaan.

Pidätetyn hymymiehen osalta asia siirtyy syyteharkintaan. Poliisin mukaan kyse on Salon olosuhteissa suhteellisen vakavasta rikoksesta.

“Kyllä tämmöisessä häikäilemättömässä toiminnassa moni asia viittaa ulkopaikkakuntalaisuuteen ja ettenkö sanoisi jopa vierasmaalaisuuteen”, poliisilähteemme arvioi ennen kuin tutkinnallisista syistä pidättäytyi laajemmasta yhteistyöstä median kanssa.

Teksti: Hannes Uusirälssi, maakuntakirjeenvaihtaja


Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2020 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.