Press "Enter" to skip to content

Kotimaa , Uusimmat

Kiskolaisnaista epäillään tavuviivan käytöstä

Varsinais-Suomen käräjäoikeus on vanginnut kiskolaisen kotirouvan epäiltynä toissa viikolla paljastuneesta tavuviivan liikakäytöstä.

linja-auto matkustajille -kyltti
Nainen jäi kiinni verekseltään, kun hän yritti lisätä tavuviivaa linja-autoaseman opasteeseen.

Poliisi vahvistaa, että kiinniotto tapahtui linja-autoaseman lähellä, jossa 59-vuotias nainen yritti lisätä tavuviivaa opastekilpeen. Ohikulkijoiden ripeän toiminnan ansiosta epäilty saatiin kiinni itse teossa.

Poliisin mukaan naisen asunnosta löytyi kotietsinnässä merkittävä määrä tarrakiinnitteisiä tavuviivoja, mustia tussikyniä ja vähäinen määrä huonokuntoisia pilkkuja. Noin puolet pilkuista oli hävitettävä pilkunsuojelullisin perustein.

”Kärsin kaksi suuntaisesta yhdys sana häiriöstä”, kotirouva kertoo puolustusasianajajansa välityksellä.

”Minulla on pakko neuroosina korjata nero pattien tekemiä yhdys sana virheitä mutta toisinaan nuo kieli opin kiusan kappaleet eivät tee minusta hermo rauniota ollenkaan.”

”Laki mies liitto tähdentää, että yhdys sana on yhdys sana”, puolustusasianajaja toteaa omassa lausunnossaan.

Pilkkujen lisäilyn kotirouva sanoo lopettaneensa jo viime vuonna, koska pilkkusääntöjä ei noudata enää kukaan. Poliisi on takavarikoinut naisen tavuviivat, tussit ja loput pilkut.

Tavuviivojen liikakäyttö johti ainakin yhden henkilön loukkaantumiseen Lounais-Suomen kylttiensuunnitteluvirastossa.

Teksti ja kuva: Sirkku Selander, maakuntakirjeenvaihtaja


Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2020 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.