Press "Enter" to skip to content

Politiikka , Uusimmat

Ministeri onnistui aprillaamaan itseään

Myös ministerille asuntolainan myöntänyt pankki uskoi useita vuosia, että hän jatkaisi vaalien jälkeen ministerinä, korkeassa EU-virassa tai edes jonkin yrityksen yhteiskuntasuhdejohtajana.

Bulgarian levaa käytetään tällä hetkellä laillisena maksuvälineenä pääasiassa Bulgariassa.
Ministeri uskoi itsekin, että hän ansaitsisi vaalien jälkeen tulonsa ministerinä, korkeassa EU-virassa tai ainakin jonkin pörssiyrityksen yhteiskuntasuhdejohtajana.

Nimettömänä pysyttelevän ministerin aprillaus paljastui yllättäen vaaliteltalla, kun paikalle sattumalta pysähtynyt pankinjohtaja kiinnitti huomiota hänelle tarjotun kahvin laatuun.

“Parin hörppäyksen jälkeen oli pakko kaataa loppumukillinen viemärikaivoon. Kyllä se markkinoiden halvinta kahvia oli”, pankinjohtaja Velimarkku Viitanen arvioi.

“Muistin silloin, että ministerillä oli 500 000 euron asuntolainastaan jäljellä vielä reilut 400 000, ja ryhdyin kysylemään hänen tulevaisuudensuunnitelmistaan.”

Viitasen mukaan ministeri kertoi täsmälleen samat asiat kuin oli kertonut anoessaan lainaa joitakin vuosia aiemmin.

“Ja joi kuravettä… anteeksi vaalikahvia päälle. Mahdollinen oppositiotaival tai maamme työllisyystilanne tuntuivat olevan hänelle erittäin kaukaisia.”


Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2020 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.