Press "Enter" to skip to content

Politiikka , Uusimmat

Kokoomuksen syöksylasku mahtuu virhemarginaaliin

“Kuuden prosentin pudotus puolessa vuodessa selittyy täysin sillä, että kyselyitä on tehty Stubbin aikana kuusi ja jokaisessa on ollut yhden prosentin virhemarginaali”, asiantuntijamme arvioi.

Eduskunnassa ei vielä kuluvan minuutin pääjuttuamme verkkoon hutaistaessa oltu varmoja, tuliko siellä havaittu haju talon alapohjasta vaiko kansanedustajista.
Arkistokuvamme virhemarginaali ei liity tapaukseen.

“Virhemarginaalihan on suuntaan tai toiseen. Nyt on huomioitu kuusi kertaa virhe vain suuntaan, eikä laisinkaan toiseen ja kuusi kertaa yksi on tietenkin kuusi”, Uutissirkuksen politikointi- ja selfieasiantuntija Uolevi Ahonen kiteyttää kokoomuksen kannatuslukuja viikonlopun yli surtuaan.

Kansanedustajat Ben Zyskowicz (kok) ja Eero Lehti (kok) pitävät ministeri Sirpa Paateron (sd) pätemättömyyttä tärkeimpänä syynä kokoomuksen puoli vuotta kestäneeseen riippuliitoon.

Zyskowicz korostaa, että hän on useaan kertaan paheksunut julkisuudessa suurten yhtiöiden hallitusten jäsenten palkkioita ja tarkoituksena oli taas ennen vaaleja ottaa asia julkisuudessa puheeksi, mutta Paatero tuli täysin puskista ja teki vanhanaikaisen.

Eero Lehti totesi Ylen keskusteluohjelmassa, että tällä Paateron kurjistamispolitiikalla parhaat hallitusvoimat pakenevat ulkomaille, kuten ovat joutuneet tekemään pääministeri Katainen (kok) ja ministerit Häkämies (kok), Virkkunen (kok) ja Koskinen (kok). Vihreät ja vasemmistoliitto lähtivät kokonaan pois hallituspaikoilta eikä demarien kierrätyskään mennyt ihan ympäristösäädösten mukaisesti.

“Ja minkälaisen kuvan kansainväiset sijoittajat saavat Suomesta, jos suurten yhtiöiden hallitusten jäsenet joutuvat soittamaan Stockan kulmalla haitaria lippaan kanssa tai jos heille joudutaan järjestämään yhteiskunnan kustannuksella kyytejä Lontoon ja New Yorkin pörssiyhtiöihin?” Uolevi Ahonenkin tiedustelee.

Toimittaja: Tapio Hämäläinen, maakuntakirjeenvaihtaja, Arkadianmäki

Aiheesta muissa aviiseissa:
US 1.2.2015: Syyttely menee ylitse: Pala kokoomuksen imagoa hävisi sixpackiin
IS 31.1.2015: Kokoomuksen kannatus sukeltaa – Hypätään rotkoon, jos sinne ollaan matkalla
Yle 31.1.2015 Kohu hallituspalkkiosta jatkuu – Zyskowicz: Ministeri Paatero toiminut erittäin taitamattomasti
Yle 30.1.2015: Kansanedustaja Eero Lehti: Ministeri Paatero ei ole tehtäviensä tasalla


Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2020 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.