Press "Enter" to skip to content

Ruoka, juoma, meno muu , Uusimmat

Tuore johtaja tuhosi alaistensa pikkujoulut

Parikymmentä työntekijää loukkaantui vakavasti, kun itäespoolainen yritys järjesti pikkujoulunsa sunnuntai-iltapäivänä siten, että henkilökunta sai tuoda tapahtumaan koko perheensä.

joulukuusessa sähkkynttilä ja punainen lasipallo
Espoolaisyrityksen pikkujouluissa perinteistä oli vain joulukuusi, joskin senkin muoviset koristepallot tuore toimitusjohtaja oli korvannut lasipalloilla.

“Kyllä tässä pääsyynä on uuden toimitusjohtajamme täydellinen kokemattomuus”, pikkujouluissa pahimmin mielensä pahoittanut tiiminvetäjä Jouni Alavirta manailee.

“Olisi vielä menetellyt, että ajankohta on sunnuntai, mutta sitä en voi käsittää, että niin moni työntekijä otti poikaystävänsä tai puolisonsa ja jopa lapset mukaansa. Esimerkiksi meidän tiimistä Heidi ja Suvi ja Mirka ja Anna, jonka en edes tiennyt seurustelevan.”

Myös tiiminvetäjä Mika Viitanen oli raivoissaan.

“Aikojen saatossa vakiintuneet pikkujouluperinteemme vedettiin nyt kerralla vessanpöntöstä alas. Moni meistä on ollut täällä töissä alusta asti eli lähes neljän vuoden ajan”, Viitanen näpäyttää ja purskahtaa itkuun.

“Jo ennen kello kuuttatoista pikkujoulumme ajautuivat siihen pisteeseen, että jouduin tanssimaan oman vaimoni kanssa.”

Käyttöjärjestelmäsuunnittelija Tomi Anttinen pettyi myös joulupukkiin.

“Vielä viime vuonna jokainen sai tuoda mukanaan noin kympin paketin, joka asetettiin yhteiseen säkkiin. Sieltä ne jaettiin myöhemmin. Nyt firma huolehti lahjoista. Minulle pikkujouluissa on aina ollut tärkeää se tunne, kun ostan matkan varrelta kioskilta lahjaksi suklaalevyn ja paketoin sen jostakin ständistä löytämääni ilmaisjakelulehteen.”

Aiheesta muualla:
HS 30.11.2014: Työpaikan pikkujouluihin ei enää mennä ryyppäämään


Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2019 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.