Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Lapsiperheelle jäi vain yksi ystävä

Neljä viidestä sunnuntaina lapsiperheen ystävänä esiintyneestä puolueesta petti sen jo maanantain vastaisena yönä. Vain perussuomalaisten ystävyys tuntui aidolta varhain tänä aamuna.

Puolueiden sunnuntaina lapsiperheelle lahjoittamat kaasuilmapallot olivat maanantaiaaamuna surkea näky. Keskusta, Kokoomus ja SDP olivat pettäneet perheen odotukset täysin. Kaasu oli karannut palloista, joten ne lojuivat lattialla. Perussuomalaisten kaasupallo pysyi vielä juuri ja juuri ilmassa huoneen puolivälin korkeudella.

Toimintoja voisi ulkoistaa

Lapsiperheen isän mukaan puolueiden pitäisi ulkoistaa toimintojaan enemmän. “Pitäisi miettiä, kuuluuko kaasupallojen täyttö puolueiden ydintehtäviin. Kaikesta näkee, että ainakaan ydinosaamiseen se ei kuulu.”

Kaasupallojen äkillinen tyhjentyminen johtunee narujen liian huonoista solmuista. Isä arvelee, että puolueiden vaalikoneistot joutuvat ehkä liian kovaan prässiin palloja täyttäessään. “Tällöin solmut huitaistaan miten sattuu ja sitten tulee tällaisia pettymyksiä.”

Seuraa vaalipallojen tilaa


Be First to Comment

Leave a Reply

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2020 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.