Press "Enter" to skip to content

Kotimaa , Uusimmat

Työntekijä luki intraa

Eteläsuomalaisen aluehallintoviraston työntekijän epäillään vierailleen toistuvasti työnantajansa intranet-sivuilla. Tapaus käy ilmi viraston lokitiedoista, mutta sille ei ole löydetty selitystä.

Arkistokuvamme virasto ja sen edustalla näkyvä virastomestarin työsuhdepolkupyörä eivät liity tapaukseen.
Arkistokuvamme virasto tai sen edustalle pysäköity virastomestarin työsuhdepolkupyörä eivät liity tapaukseen.

“En sulje hakkerointiyrityksen mahdollisuutta pois”, aluehallintovirastojen yhteisen verkko- ja puhelinviestinnän sekä lämminhenkisten face-to-face -keskustelujen tulosalueen vs. turvallisuuspäällikkö Aki Purola arvioi.

“Lokitiedoista näkyy selvästi, että työntekijä on virastotyöaikansa puitteissa avannut intran sivuja useita kertoja päivässä ja katsonut sieltä muutakin kuin lähimmän työmaaruokalansa ruokalistaa, kirpputoripalstaa ja matkasuunnitelmien uudistettua hyväksymiskäytäntöä.”

Työntekijän esimiehen Pauli Salokummun epäilyt väärinkäytöksistä heräsivät, kun hän havaitsi alaisensa päätteellä auki olleen laatujärjestelmäohjeiston sekä toimipisteen ydinprosessikuvauksen.

“En edes itse ole ollut koskaan tietoinen, mitä linkkipolkua myöten osastomme ohjeistot tai ydinprosessikuvaukset löytyvät tai että ne ylipäätään on laitettu jonnekin sen jälkeen kun ne hyväksyttiin, joten todella epäilyksiä herättävää on tämä työntekijämme toiminta”, Salokumpu sanoo.

Lue Uutissirkuksesta myös:
19.3.2014: Palolaitos löysi miehen matriisiorganisaatiosta
29.1.2014: Toimihenkilö tunnisti esimiehensä Espoossa
3.4.2012: Virkamiehen työhuone katosi KaarinassaTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.