Press "Enter" to skip to content

Teknologia , Uusimmat

Telepatiaa toteutettiin käytännössä – nainen onnistui viestimään puolisolleen

Nainen on ensi kertaa onnistunut lähettämään viestin aviomiehensä aivoihin ilman, että pariskunta olisi ollut kosketuksissa toisiinsa.

Pölynimuri ja jääkaappi
Lahtelaisessa kerrostaloasunnossa tehdyssä koejärjestelyssä nainen onnistui lähettämään miehelleen telepaattisesti siivousta koskevan viestin.

Lahdessa sijainneessa yksityisasunnossa seisonut nainen käytti kokeessa aivojen sähkömagneettisuutta ja maalaisjärkeä. Naisen päähän oli asennettu aivosähkökäyrää eli EEG:tä mittaava laite, joka oli yhdistetty internetiin.

Kokeen aikana nainen ajatteli yksinkertaista viestiä, joka oli tässä tapauksessa tervehdys “kuules nyt, äijä, pitäisikö sinunkin joskus siivota täällä?”

Laite purki ajatellun viestin binäärikoodiksi, joka lähetettiin asunnon olohuoneen sohvalla maanneen aviomiehen päähän asennettuun purkulaitteeseen. Laite sai aikaan aivostimuloinnin, mikä näkyi vastaanottajan lähes välittömänä toimintana.

“Kuusi kuukautta viestiä aktiivisesti ajateltuani mieheni nousi sohvalta ja kosketti pölynimuriin ensimmäistä kertaa nelivuotisen avioliittomme aikana”, nainen kertoo huojentuneena.

Koetta johtivat Uutissirkuksen tutkijat. Heidän mukaansa kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun aviovaimo on viestinyt miehelleen suoraan aivoista aivoihin, joskin teknologiaa hyväksikäyttäen.

“Teknologian keskeisin elementti oli sähköverkkoon kytketty pölynimuri, jonka nainen oli asettanut jääkaapin oven eteen”, Uutissirkuksen avioitumis- ja eroamisasiantuntija Uolevi Ahonen kertoo.

“Miehen käsi oli pölynimurin kahvalla noin kolme sekuntia, kun hän siirsi laitetta, jotta olisi saanut jääkaapin paremmin auki. Siirron yhteydessä miehen jalka osui imurin virtakytkimeen, jolloin kojeen moottori hurisi miltei puolentoista sekunnin ajan. Aivoista-aivoihin viestiminen on siis toki vasta alkeellisella tasolla ja sen menestyksellinen tutkiminen vaatii vielä paljon lisärahoitusta.”

Ahonen uskoo kuitenkin, että pariskuntien aivoista-aivoihin kommunikointi lisääntyy ja muuttuu sujuvammaksi lähitulevaisuudessa. Nyt tehdyissä kokeissa tutkijat huomasivat miehen tulkinneen väärin noin 95 prosenttia naisen suullisestikin lähettämästä informaatiosta.

Lue Uutissirkuksesta myös:
25.3.2013: Mies koki tunteita Kankaanpäässä

Telepaattisia viestejä muissa aviiseissa:
Yle 5.9.2014: Telepatiaa toteutettiin käytännössä – aivoista aivoihin -viesti kulki Intiasta Ranskaan


Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2019 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.