Press "Enter" to skip to content

Uusimmat

“Tällaisia ohjelmia ei saisi näyttää ennen vanhusten nukkumaanmenoa”

Viranomaiset ovat yllättyneitä MTV3:n suuren vaalikeskustelun ja titaanien taistelun seurauksista. Hätänumeroihin on tullut tuhansia puheluita varsinkin niiltä ikäihmisiltä, jotka eivät itse ole ehdokkaina.

Hätänumeroiden lisäksi myös useimmat kriisipuhelimet ja Kansanradion automaattinen puhelinvastaaja tukkeutuivat illan aikana. Ikävä sattuma oli, että juuri ennen TV:n suurta vaalihässäkkää uutisissa tiedotettiin venäläisten lentokoneiden vierailusta Suomen ilmatilassa.

Osansa suureen hätään on myös ukonilmoilla ja raekuuroilla. Rankkasateetkin ovat piesseet maatamme paikallisesti.

Päijäthämeen sote-alueen johtava sosiaalityöntekijä Irma Savinen oli katsellut vaaliohjelmaa ja ymmärtää vanhusten hädän.

“Menin itsekin täysin sekaisin ainakin puoleksi tunniksi. Kyllähän se tuntui sekavalta ja uhkaavalta. Tällaisia ohjelmia ei saisi näyttää ennen vanhusten nukkumaanmenoa.”

“Oli se aika pelottavaa ja vihaista meininkiä”, vanhainkodin asukas Helmi Vanhanen, 82, toteaa.

“Oliko tämä se kukkakimppu piikkilankaa”, Vanhasen ikätoveri Alpo Nuorteva tiedustelee, mutta ei hahmota vastausta, koska kuulolaitteen paristo on loppumaisillaan.

“Pyrkikäämme vastaisuudessa välttämään tällaisia kohuohjelmia näin illalla”, Irma Savinen ohjeistaa.

Teksti: Tapio Hämäläinen, maakuntakirjeenvaihtaja

Aiheesta muissa aviiseissa:
IL 21.5.2014: Suuri vaaliväittely päättyi farssiin: Apua!


Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2019 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.