Press "Enter" to skip to content

Aseet ja neuleet

Mies pettyi jääkiekon televisiointiin Vantaalla

Televisiovastaanottimien puute, kehno verkkoyhteys ja huonot yleisjärjestelyt hankaloittivat isänsä siunaustilaisuuteen osallistuneen miehen Suomi–Ruotsi -ottelun seuraamista vantaalaisella hautausmaalla.

Puolitangossa on lippu
Pertti Virtajoki pettyi isänsä siunaustilaisuudessa paitsi jääkiekon seuraamismahdollisuuksiin myös täydelliseen kamppailuhengen puutteeseen: “Suomen lipunkin olivat vetäneet vain puolitankoon.”

“Siunauskappelissa ei ollut televisiota ensinkään, joten jouduin tarkkailemaan pelin kulkua omasta läppäristäni”, Pertti Virtajoki sadattelee.

“Onneksi minulla oli mokkula, sillä avoin Wi-Fi-yhteys pätki todella pahasti. Ja se pappi puhui aivan liikaa sekä kappelissa että ulkona.”

Virtajoki antaa eniten risuja järjestelyille haudan äärellä.

“Arkkua hautaan laskiessani jouduin käyttämään molempia käsiäni, joten minun oli pakko keskeyttää pelin katselu kokonaan lähes kolmeksi minuutiksi.”

“Kyllä seurakunnan olisi syytä tällaisena päivänä järjestää hautausmaalle riittävä määrä avustajia, jotta kukaan ei joutuisi uhraamaan elämänsä ainutkertaisimpia hetkiä. Eivät Suomi ja Ruotsi nyt sentään joka päivä kamppaile! Yksinkertaisimmillaan koko homma hoituisi sillä, että haudan luona olisi siirrettävä screeni.”

Virtajoen isän siunannut pastori ei yhdy miehen kritiikkiin.

“Tänään olen heittänyt jo kolme kuoppakeikkaa. Tätä yksittäistapausta en muista. Radion jääkiekkoselostus kuului nappikuulokkeisiini kyllä erinomaisesti kaikissa siunaustilaisuuksissani sekä ulkona että sisällä kappelissa.”

Objektiivista uutisointia muissa aviiseissa:
YleX 21.2.2014: Bubi Wallenius johtajille: Päästäkää ihmiset kotiin katsomaan lätkää
HS 21.2.2014: Suomen parhaan työpaikan kisakatsomossa Suomi-menu ja firman juhlista ylijääneet juomat
Yle 20.2.2014: Suomen ja Ruotsin jääkiekkopeli voi aiheuttaa patoutunutta vihaa – “Työnantajat joustakaa”Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2021 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.