Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Heureka-foorumista löytyi elävä fossiili

Tutkijoiden heurekafoorumissa havaitsemat fossiilit ovat säilyneet lähes muuttumattomina 1990-luvun lamakaudelta lähtien, vaikka ne eivät vielä silloin olisikaan vaikuttaneet valtakunnanpolitiikassa.
Tutkijoiden Heureka-foorumissa havaitsemat fossiilit ovat säilyneet lähes muuttumattomina 1990-luvun lamakaudelta lähtien, vaikka ne eivät vielä silloin olisikaan vaikuttaneet valtakunnanpolitiikassa.

Tutkijat ovat löytäneet tiedekeskus Heurekassa Vantaalla pidetystä talousfoorumista elävän fossiilin. Kyseistä päättäjälajia ei ole havaittu näin viriilinä pariin vuosikymmeneen.

Tutkijat löysivät lajin maanantaina, kun joukko pääosin 40-60-vuotiaita miehiä kokoontui Vantaalle hahmottelemaan Suomen tulevaisuutta tai muodostamaan tilannekuvaa tai jotain.

Löytö tehtiin, kun pääministeri Jyrki Katainen, 41, kertoi, että Suomi tarvitsee ennen kaikkea julkisen sektorin tuottavuuden ja teollisuuden kilpailukyvyn kohentamista.

“Meidän pitää rakentaa uusi Suomi, tehdä rakenteellisia uudistuksia”, pääministeri Katainen siteerasi kanssafossiiliensa Erkki Liikasen, 62, ja Sixten Korkmanin, 65, esille tuomia ajatuksia.

Heurekafoorumista löydetyt fossiilit ovat säilyneet rakenteellisesti muuttumattomina 1990-luvun alkupuolen lamakaudesta lähtien.

Tutkijat odottavat innokkaina uusia fossiilihavaintoja, joita tehtäneen viimeistään keskiviikkona hallituksen budjettiriihen alkaessa.

“Tässä saattaa jopa olla mahdollisuus lauseenparren ‘vaihtoehtoja ei ole’ voimakkaaseen uudelleentulemiseen”, Uutissirkuksen leikkaus- ja kuoliaaksitervehdyttämisasiantuntija Uolevi Ahonen arvioi.

Aiheesta muissa aviiseissa:
Yle 26.8.2013: Jos ei ala tapahtua, Suomi laitetaan jäihin
TS 26.8.2013: Tunturijärvestä löytyi elävä fossiili


Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2020 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.