Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Kansa teetti kotiinsa pimeitä remontteja

Kansa on teettänyt koteihinsa satojatuhansia pimeitä remontteja. Kansan rapautunut moraali on jo ehtinyt vaikuttaa ainakin yhden ministerin moraaliin.

Uutissirkuksen haastatteleman remonttimiehen mukaan esimerkiksi tämän oven takana sijaitseviin asuntoihin hän on tehnyt neljä keittiötä, kaksi sähköasennusta, kolme kylpyhuonetta, yhden saunan ja kahdeksan lattiaremonttia ilman kuittia.

Uutissirkuksen haastatteleman remonttimiehen mukaan kansa oli täysin tietoinen siitä, ettei hänellä ollut minkään sortin firmaa remonttia tehdessään.

“Kansaa suorastaan nauratti, kun näin pääsimme jättämään kaikki lakisääteiset maksut maksamatta”, remonttimies sanoo.

Kansa ei ole milloinkaan pyytänyt tai aikonut pyytää anteeksi menettelyään. Kansan mukaan on todella pikkumaista niuhottamista, jos muutaman tonnin tai kymppitonnin rakennusurakoista, remonteista, sähköasennuksista, maansiirtotöistä tai kuljetuksista pitäisi vielä ruveta jotain veroja tai eläkemaksuja tilittelemään.

Jo yksi suomalainen ministeri on tähän mennessä tunnustanut toimineensa samaan tapaan kuin kansa. Ministeri aikoo harkita eroamistaan viimeistään ensi viikolla, koska kansaa edustavan lehdistön mukaan ei voi olla niin, että ministeri toimisi yhtä moraalittomasti kuin kansa.

Uutissirkuksen haastattelema remonttimies ei halua nimeään julkisuuteen, mutta hän aikoo myös tulevaisuudessa toimia täsmälleen sillä tavalla kuin kansa hänen haluaa toimivan.

“Ja jos on jotain reklamoimista työni laadusta, niin kerron asiakkaani nimen välittömästi kaikille iltapäivälehdille.”

Harmaasta taloudesta muissa aviiseissa:
Yle 15.3.2013: Hautala-tapauksesta kanteluita oikeuskanslerinvirastoon
Yle 14.3.2013: Hautala pyysi anteeksi pimeän työn teettämistä

Muistakin pikkusummista on ollut puhetta:
YLE 15.3.2013: Suomi tukee miljardeilla Euroopan ongelmamaita
TS 15.3.2013: Urpilaisella ei tietoa kyproksen apupaketin suuruudesta


Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2020 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.