Press "Enter" to skip to content

Pettymykset

Pettyi valtiopäivien avajaistarjoiluun – aikoo hakea korvausta

Satakuntalainen mies joutui kadehtimaan poliitikkoja lähes kahden tunnin ajan ennen kuin hänelle selvisi, että valtiopäivien avajaisissa tarjoiltiin vain kahvia ja pikkuleipiä.

Arkistokuvamme runebergintorttu ei liity tapaukseen.

Tapaus sattui myöhään illalla Porissa, kun mies löysi tiedon tarjoilun sisällöstä erään kansanedustajan blogista. Sitä ennen mies mies oli ehtinyt kadehtia poliitikkoja taloyhtiönsä tuulisella pihamaalla tauotta turhaan koko iltapäivän.

“Niin suurta palkkaa saavat ja helmikuuhun asti pitävät joululomaa ja heti niiden eteen vaan katetaan notkuvat herkkupöydät”, mies kertoo korostaneensa muiden muassa yhdelle koiranulkoiluttajalle, kahdelle liukumäessä leikkineelle pikkupojalle ja yhdelle ilmaisjakelulehtien jakajalle.

“Yritin pysäyttää kuulijakseni myös lumiaurankuljettajan, mutta hän jatkoi piittaamattomasti matkaansa.”

Mies aikoo vaatia valtiolta korvausta kärsimästään kivusta ja särystä sekä menetetystä työajasta. Lisäksi hän vaatii poliitikkojen toiminnalle parlamentaarista valvontaa.

“Meidän tulisi siirtyä järjestelmään, jossa kansa valitsisi joukostaan edustajat, jotka osallistuisivat kansanedustajille järjestettyihin tilaisuuksiin ja raportoisivat niiden sisällöstä ja tarjoilusta meille muille reaaliaikaisesti. Nytkin meni miltei iltayhteentoista, ennen kuin silmiini osui tuo blogi, jossa tarjoilusta kerrottiin.”

Valtiopäivien avajaisista ja niiden tarjoiluista muualla:
Anni Sinnemäki 5.2.2013: Presidentti Sauli Niinistön ensimmäinen puhe valtiopäivien avajaisissa – joitakin huomioita

Lue Uutissirkuksesta myös:
3.8.2011: Islamofoobikko aikoo anoa valtiolta korvaustaInfo Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2021 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.