Press "Enter" to skip to content

Uusimmat

Twittaaja paljasti Uutissirkuksen harhaanjohtavuuden

Uutissirkuksen viime toukokuussa julkaisema juttu “Suomalaiskeksintö tuo univirran Twitteriin” onkin totta, vaikka lehtemme käyttöehdoista voisi päätellä toisin.

Uutissirkuksen toukokuisen jutun mukaan uniaplikaatio voi generoida automaattisen Twitter-viestin unen sisällöstä. Kun sovellukseen yhdistetään 3D-animaatio-ohjelmisto, uni voidaan striimata muutaman sekunnin viiveellä esimerkiksi Youtubeen.

Asia tuli ilmi, kun espoolainen Twitter-käyttäjä twiittasi eilen hieman ennen puolta yötä hankkineensa aplikaation, joka twiittaa hänen unensa palveluun.

“Koska Twitterissä näin kerrotaan, niin kyllä sen täytyy olla totta”, Uutissirkuksen päätoimittaja Gilbert Granholm sanoo ja pyytää Uutissirkuksen puolesta anteeksi lukijoiltaan. Päätoimittaja kommentoi twiittiä tuoreeltaan Twitterissä jo ennen vuorokauden vaihtumista keskiviikoksi.

Tapauksen johdosta Uutissirkus on ryhtynyt kaikkiin mahdollisiin toimenpiteisiin, jotta asia saisi erittäin vähän julkisuutta, poistuisi tapetilta nopeasti ja unohtuisi yleisön muistista mahdollisimman joutuisasti.

Uutissirkuksen korjaamaton juttu:
Suomalaiskeksintö tuo univirran Twitteriin

Uutissirkuksen korjattu juttu:
Suomalaiskeksintö tuo univirran Twitteriin

Lue myös:
Twiitti, jossa asia tuli ilmi 23.10.2012
Uutissirkuksen käyttöehdot

Mehän kaikki teemme virheitä myös muissa aviiseissa:
HS 23.10.2012: HS pyytää anteeksi Työelämä-sivun harhaanjohtavaa kirjoitusta
Journalisti 18/2012: Kutsuvieras: Nazisin taistelulle saa nauraa


Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2020 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.