Press "Enter" to skip to content

Uusimmat

Asiantuntija toppuuttelee Jeesuksen parisuhdehuhuja

Uutissirkuksen tavoittaman asiantuntijan mukaan se, että Jeesus olisi ollut naimisissa ei välttämättä tarkoita sitä, että hän ei olisi elänyt selibaatissa.

Harvardin yliopiston historiantutkijan Karen Kingin Roomassa äskettäin esittelemässä papyruskäärötekstissä Jeesus keskustelee opetuslastensa kanssa ja viittaa Mariaan sanalla “vaimoni”.

“Nyky-yhteiskunnassakaan tämä ei välttämättä tarkoita seksuaalista suhdetta”, Uutissirkuksen papyruslöytö- ja bikinipeppuasiantuntija Uolevi Ahonen arvioi.

“Papyrus ei todista seksin harrastamista mutta viittaa siihen, että jotkut uskoivat näin olevan.”

Ahosen mukaan on tärkeää selvittää, onko papyruskäärö aito, onko niitä tarkasteleva tutkija aito, onko Harvardin yliopisto olemassa ja mitä seksi ylipäätään on.

Tieto Jeesuksen ja Marian mahdollisesta styylaamisesta on aiheuttanut pidäkkeetöntä iloa herranhuoneiden edustalla eripuolilla katolista maailmaa. Vatikaani on jo joutunut harkitsemaan ulkonaliikkumiskieltoa useiden kardinaalien heiteltyä riemusta kiljahdellen kärrynpyöriä ympäri kirkkovaltion turuja ja toreja.

Jeesus oli ajanlaskumme alussa elänyt historiallinen henkilö, joka tunnetaan muiden muassa Muhammedia edeltäneenä islaminuskoisten profeettana ja kristillisen kirkon Jumalan poikana.

Jeesuksen salarakas astuu julkisuuteen muissakin aviiseissa:
Harvard Gazette 18.9.2012: Suggestion of a married Jesus
Washington Post 18.9.2012: Did Jesus have a wife? New historical discovery raises old question
Yle 19.9.2012: Tutkijat löysivät viitteitä Jeesuksen ja Marian avioliitosta
HS 19.9.2012: Papyruspala nostatti keskustelun Jeesuksen avioliitosta


Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2019 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.