Press "Enter" to skip to content

Kehitystoiminta , Teknologia

Uusi iPhone lisää vessojen siisteyttä

Applen tuore tuotejulkistus vauhdittaa vessojen siistiytymistä, koska älypuhelimet ovat saaneet yhä useamman miehen pissaamaan istuen.

“Ero on selvä”, kiteyttää kotonaan Helsingin Käpylässä vessaansa siivoava Emilia Mäkinen ja näyttää hohtavan valkoista siivousrättiään.

Uutissirkuksen havainnekuvasta käy ilmi, että seisominen vähentää älypuhelimen käyttömukavuutta wc-tiloissa.

“Jos virtsaa istuen, kädet jäävät paremmin vapaiksi. Tämä mahdollistaa älypuhelimen käytön, vaikkapa sähköpostin, Twitterin, Facebookin ja Pinterestin selaamisen”, vahvistaa Emilian aviopuoliso Jonipetteri Mäkinen.

Mitä tuoreempi älypuhelinmalli miehellä on kädessään, sitä enemmän hän sitä hipelöi. Niinpä Applen IPhone 5 -tuotejulkistus saanee monet yhä seisoen virtsaavista suomalaismiehistä toimittamaan asiansa istuen.

Myös Suomen vessansiivoajien keskusliiton puheenjohtaja, diplomi-insinööri Abdi Mohamud Rahman on havainnut älypuhelinten myönteiset vaikutukset yleisissä miestenvessoissa.

“Jo lähes joka toinen mies onnistuu lähes joka toisella vessassakäyntikerrallaan virtsaamaan jonnekin muualle kuin lattialle”, Rahman sanoo.

Asentopohdinnat puhuttavat muuallakin:
Kaksplus.fi -keskustelu 16.3.2012: Kuinka miehenne pissaa?
Kaksplus.fi -keskustelu 21.5.2009: Onko siinäkin nyt sitten jotain ihmeellistä, jos mies pissaa istuen?

Kuten myös älypuhelimet:
HS 12.9.2012: Apple julkisti iPhone 5 -puhelimen ja uudet iPod-mallit
Yle 12.9.2012: Asiantuntijoita arveluttaa Applen kyky kiriä Android-puhelimen etumatkaa


Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2020 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.