Pohjoismaiden dynaamisimmin pysähdyttävä satiirisivusto

Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Jumala jarruttaa Kyösti Kakkosen tuloksentekokykyä

Raportoi 11.05.2012 14.05 Muut kohkaukset, Talous, Tapetilla nyt, Uusimmat, Uutiset ja vanhaset

Jumalan tapa pyhittää poikansa syntymäpäivä pakottaa yritykset antamaan työntekijöilleen peräkkäisiä vapaapäiviä.

Jumalan toimet haittaavat tuloksentekoa ja kehtaapa hän vielä sijoittaa kiinteistönsäkin liikepaikoille, joilla yrittäjä saisi oman pääomansa tuottoprosentin helposti sojottamaan kohti taivasta.

Asia käy ilmi Kauppakamarin kyselystä, jossa Tokmannin perustajana ja useiden yritysten hallitusten jäsenenä tunnettu Kyösti Kakkonen huojentaa mieltään. Asiasta kertoi äskettäin Taloussanomat.

Kakkosta hirvittää Taloussanomien mukaan esimerkiksi jouluaaton osuminen maanantaille.

Kakkonen arvioi, että tällöin menetetään viisi työpäivää. Hän kehittäisi kalenteria siten, että arkipyhät ja joulu siirrettäisiin viikonloppuihin ja sunnuntaihin. Itsenäisyyspäivän paikan Kakkonen kuitenkin säilyttäisi joulukuun kuudennessa.

Viime vuosina suomalaisyritysten työn tuottavuutta on alkanut uhata myös Allah, joka pakottaa läheisiään muiden muassa ramadanin viettoon.

“Työntekijä ei varmasti ole tehokkaimmillaan oltuaan koko päivän syömättä. Päivän aikana verensokerit laskee ja sitten mässäillään illalla”, Kakkonen huolehtii.

Jumalaa lähellä olevista henkilöistä Kuopion piispa Jari Jolkkonen on ennättänyt arvioimaan, että ihmisillä on oikeus lepoon, virkistykseen ja perhe-elämään. Ortodoksisen kirkon arkkipiispa Leo toteaa, että ortodoksisessa maailmassa joulun ja pääsiäisen siirtäminen on mahdotonta ja että “kirkko viettää juhlansa silloin kun viettää”.

Jumalan kielteisistä talousvaikutuksista huolimatta Kyösti Kakkonen kertoo kantavansa ristiä kaulassaan.

Jumala, Allah ja kvartaalitalous sukset ristissä muissakin aviiseissa:
KL 11.5.2012: Raskaasti velkainen Tokmanni jäi alan kasvusta
SS 11.5.2012: Joulun ja pääsiäisen siirto ei innosta kirkoissa
Taloussanomat 9.5.2012: Pomon kova toive: “Joulun voisi siirtää”
Karjalainen 5.5.2012: Kyösti Kakkonen on Pohjois-Karjalan Fantom


Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!


Tutustu toki kaikkiin aihepiireihimme: 112 aikataulut alaiset aluehallinto aluepolitiikka alusasut ja päällysvaatteet amk anteeksipyynnöt arkkitehtuuri asuntopula autoilu autot avaruus bussikatokset bussit C2H5OH demokratia eduskuntavaalit2015 elintarviketeollisuus elokuvabusines elämä ja epäerotiikka elämän paras aika energia esimiehet Espoo estetiikka eurovaalit 2014 facebook fanitus Finland gladiaattorit graffitit Guggenheim havainnot Helsinki herkut humppa huvit hybridiautot ja -reet hyvä veli -verkostot idyllit ihmisyys ilotulitteet ja muu pauke In English Internet islam isyys ja äitiys jakamistalous jakeluautot jalankulku jatkosota jouluherkut julkisuus junat kaapelijakokaapit kaavoitus kannabis kansantalous katutaide kaupanteko keittiöideat keksinnöt kieli ja kirjoittaminen kierrätys kiinteistöhuollot ja talonmiehet kirjallisuus kodinhoito kodinkoneet kohtuullisuus kohut komeettakarriäärit korvaukset kotitalousvähennys koulut koulutus kristinusko kulinarismi kunnallispolitiikka kuntatalous kuntavaalit 2008 kuntavaalit 2012 kuntavaalit 2017 kuolemanvakavuus kutsunnat kybersota ja -rauha käteinen lakimiehet ja -naiset lapset latua! leikkaukset lentoturvallisuus levikkikierre liikenne likasankojournalismi lintsaus lottovoitot luovuus lyhenteet Länsimetro marjastus metsästys ja tuulastus markkinointitoimeliaisuus matkailu media merkkipäivät miehet miehet ja miehet miehet ja naiset mikrotalous monarkiat monikulttuurisuus moottorit mopoautot mopot motorismi muoti muoto muotoilu muuten vaan sota mäntsälä Mäntsälä mielessäin naapurisopu naiset naiset ja miehet naiset ja naiset nettihuijaukset nuoriso opinnot opiskelijaelämä Oulu paikallinen sopiminen palvelut parvekegrillaus perhe perinnöt piparkakkutalot pojat politiikka Posti presidenttipeli 2018 purjeet ja moottorit pyöräily raha rakentaminen ja remontit rap rasismi ravinto retoriikka reviirit rintamamiestalot robotiikka rock roskalavat, -säiliöt ja paperikorit roskasäiliöt ja paperikorit sairaus ja terveys Salo sapuska saunonta seteliraha siivous sijoittaminen Sipoo sisustaminen sisältö some Sote susihavainnot suurpedot sähköautot säästöt säät ja ilmat Tallinna talous taloyhtiöt talvi- ja normaaliaika talvisota Talvivaara Tampere tehokkuus tekniikka tiede tietojärjestelmät Tommosjärvi tortut Tour de ski tukiratkaisut tulevaisuus tunteet Turku turvallisuus ja turvattomuus tuulivoima twitter työ ja työttömyys työkalut ja räjähdysaineet uhat urheilu USA USA:n vaalit 2012 vaalikoneet vaarat vaatetus vakavuus vanhat vanhat lehdet kertovat vanhukset Vantaa vappu varainhoito Venäjä verotus vihreät arvot viina ja viini Viipuri vuosi 1918 väy ydinvoima Yle ylioppilaaksi yt-neuvottelut älypuhelimet