Press "Enter" to skip to content

Talous , Uusimmat

Jumala jarruttaa Kyösti Kakkosen tuloksentekokykyä

Jumalan tapa pyhittää poikansa syntymäpäivä pakottaa yritykset antamaan työntekijöilleen peräkkäisiä vapaapäiviä.

Jumalan toimet haittaavat tuloksentekoa ja kehtaapa hän vielä sijoittaa kiinteistönsäkin liikepaikoille, joilla yrittäjä saisi oman pääomansa tuottoprosentin helposti sojottamaan kohti taivasta.

Asia käy ilmi Kauppakamarin kyselystä, jossa Tokmannin perustajana ja useiden yritysten hallitusten jäsenenä tunnettu Kyösti Kakkonen huojentaa mieltään. Asiasta kertoi äskettäin Taloussanomat.

Kakkosta hirvittää Taloussanomien mukaan esimerkiksi jouluaaton osuminen maanantaille.

Kakkonen arvioi, että tällöin menetetään viisi työpäivää. Hän kehittäisi kalenteria siten, että arkipyhät ja joulu siirrettäisiin viikonloppuihin ja sunnuntaihin. Itsenäisyyspäivän paikan Kakkonen kuitenkin säilyttäisi joulukuun kuudennessa.

Viime vuosina suomalaisyritysten työn tuottavuutta on alkanut uhata myös Allah, joka pakottaa läheisiään muiden muassa ramadanin viettoon.

“Työntekijä ei varmasti ole tehokkaimmillaan oltuaan koko päivän syömättä. Päivän aikana verensokerit laskee ja sitten mässäillään illalla”, Kakkonen huolehtii.

Jumalaa lähellä olevista henkilöistä Kuopion piispa Jari Jolkkonen on ennättänyt arvioimaan, että ihmisillä on oikeus lepoon, virkistykseen ja perhe-elämään. Ortodoksisen kirkon arkkipiispa Leo toteaa, että ortodoksisessa maailmassa joulun ja pääsiäisen siirtäminen on mahdotonta ja että “kirkko viettää juhlansa silloin kun viettää”.

Jumalan kielteisistä talousvaikutuksista huolimatta Kyösti Kakkonen kertoo kantavansa ristiä kaulassaan.

Jumala, Allah ja kvartaalitalous sukset ristissä muissakin aviiseissa:
KL 11.5.2012: Raskaasti velkainen Tokmanni jäi alan kasvusta
SS 11.5.2012: Joulun ja pääsiäisen siirto ei innosta kirkoissa
Taloussanomat 9.5.2012: Pomon kova toive: “Joulun voisi siirtää”
Karjalainen 5.5.2012: Kyösti Kakkonen on Pohjois-Karjalan Fantom


© 2018 Pohjoisnapa-tuotanto & Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisesi internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun ja toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojakäytäntömme, vaikka kyllä sateensuojakäytäntö maassamme on ainakin takavuosina ollut aavistuksen mielenkiintoisempi, semminkin kun siihen on voinut ja voi edelleen itse vaikuttaa.