Press "Enter" to skip to content

Teknologia , Uusimmat

Tuomas Enbuske vähätteli Twitteriä

Toimittaja Tuomas Enbuske oli alkuviikosta yhtäjaksoisesti twiittaamatta lähes yhdeksäntoista tunnin ajan. Asia käy ilmi hänen Twitter-sivultaan.

Tuomas Enbusken yli puolen vuorokauden mittainen Twitter-tauko on pakottanut monet hakemaan korvaavaa mediaa seinäkirjoitusten lukemisesta.

Tapahtuneen havaitsi ensimmäisenä Suomen aktiivisin Twitter-seuraaja Emilia-Minna Virtanen. Häntä hoidetaan parhaillaan Tampereen yliopistollisessa keskussairaalassa lukemalla hänelle ääneen kaikki Enbusken aiemmin kirjoittamat 4278 twiittiä.

Enbuske on pettänyt Twitter-yleisönsä kuluvana vuonna jo useita kertoja. Noin kuukausi sitten hänen Twitter-taukonsa kesti viisi ja puoli tuntia, mutta koska se osui yöaikaan, useimmat hänen seuraajansa selvisivät vain vähäisillä oireilla. Tällä kertaa Enbuske pidättäytyi twiittaamisesta maanantain myöhäisillasta tiistai-iltaan asti.

Tuomas Enbuske kuuluu suomalaisen Twitter-maailman johtaviin pika-ajattelijoihin. Uutissirkuksen saamien tietojen mukaan kaikki puolueet haluavat hänet ehdokkaakseen vuoden 2014 eurovaaleissa.

Enbusken Twitter-tauko Enbusken Twitter-tilillä
Twitter.com: Tuomas EnbuskeInfo Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2021 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.