Cheatingu Consulting
BOX 1047, 00101 HELSINKI
FINLAND
 

Cheatingu Consulting

   
         
         
    Kaikkien aikojen rekrytointi on alkanut!
Tule ja yhdy meihin!

Cheatingu Consultingin visiona on olla johtava maailmankaikkeudessa ja sen ulkopuolella. 

Jos jaat tämän vision kanssamme, tule ja yhdy meihin!

Rekrytoimme lähes päivittäin omiin ja asiakkaidemme työpisteissä tapahtuviin osaamistarpeiden tyydytysakteihin kaikkien alojen osaajia. Juuri nyt etsimme Sinua, 

Palaverissaramppaaja (24 kpl)
Muutoskohkaaja (12 kpl)
Toimistossakyyköttäjä (30 kpl)
Pomonvitseillenauraja (30 kpl)
Netissäsurffaaja (AMK) (30 kpl)
Sähköpostinavaaja (12000 kpl)
Moottoripyörälläpaikallesaapuja (50 kpl)
Yrittäjyydenerinomaisuudestapaasaaja (1000 kpl)
Työntekijä (1 kpl)
 

Palaverissaramppaaja (24 kpl)
Ramppaat alvariinsa palavereissa. Mikään asia ei ole sinulle olemassa, ennen kuin se on otettu esille palaverissa. Mikään asia ei myöskään voi edistyä ilman että kaikki asianosaiset pitävät aiheesta ainakin yksitoista kokousta. 

Mikäli sinulla on vaikeuksia mennä kuselle vajan taakse ilman, että pidät asiasta palaverin vähintään neljän ihmisen kanssa, olet juuri etsimämme henkilö. Osaat myös sujuvasti istua tuolilla ja avata ja sulkea kannettavan tietokoneen kannen.

Muutoskohkaaja (12 kpl)
Muutoskohkaaja työskentelee läheisessä yhteistyössä palaverissaramppaajien kanssa, ja vastaa koko henkilökuntaamme koskevien organisaatiouudistusten suunnittelusta, valmistelusta ja toteuttamisesta. Olet valmis viemään läpi uuden organisaatiouudistuksen vähintään kahden viikon välein.

Niin mitätöntä tekniikan tai toimintatavan muutosta ei olekaan, ettet innostuisi siitä. Luet mielelläsi 40 vuotta vanhaa englanninkielistä markkinointialan kirjallisuutta ja pyrit tehokkaasti tuomaan kaikki näistä teoksista löytämäsi itsellesi uudet sanat kaikkien työntekijöidemme tietoisuuteen aiheesta joka viikko järjestettävissä pitching-tilaisuuksissa. Koska meidän täytyy juosta pysyäksemme paikallamme, on työpisteesi sijoitettu juoksumaton päälle. 

Toimistossakyyköttäjä (30 kpl)
Tässä työssä näytät osaamisesi istumalla toimistossa 7,5 tuntia vuorokaudessa. Saavut aamulla klo 7.58, aloitat toimistossa kyyköttämisen klo 8.00. Juot kahvia viidentoista minuutin ajan klo 9.00 ja 14.00 sekä käyt syömässä 30 minuuttia klo 11.00. Poistut työstä klo 15.58, jotta voit mainita hississä mahdollisesti kohtaamillesi ihmisille "vähän varastaneesi".

Hyvä ajanhahmotuskyky ja pakaralihaksisto ovat tässä tehtävässä eduksi. Lobotomialeikkauksesi maksaa työnantaja. 

Pomonvitseillenauraja (30 kpl)
Kuulut kuusihenkiseen tiimiin, joka ympäröi yhtiösi tai osastosi johtajan työaikana ja töihin liittyvissä ilta- ja yötilaisuuksissa. Tehtävänäsi on nauraa kovaäänisesti ja lyödä kämmenillä reisiisi aina kun johtaja kertoo vitsin tahi sutkauksen.

Mikäli sinulla on kokemusta haastavista käskyntäyttötehtävistä ja mikäli lisäksi naurat katketaksesi TV-2:n omatuotantoiselle viihteelle, tämä on juuri sinun tilaisuutesi näyttää osaamisesi.

Netissäsurffaaja (AMK) (30 kpl)
Surffailet netissä niin, että silmät päästä pullistuvat. Käytät samanaikaisesti vähintään Facebookia, Twitteriä ja sähköpostia. Tarkistat ne ainakin tasaminuutein ja tarvittaessa useamminkin. Muutoin toimit kuten toimistossakyyköttäjä, paitsi että et käy kahvilla etkä syömässä, koska silloin statuksesi joutuisi olemaan päivittämättä liian kauan. 

Jos olet omistautunut netissä surffaamiseen jo AMK-opintojesi oppituntien aikana niin, että et edes muista, miltä alalta olet ehkä valmistunut, olet juuri etsimämme henkilö. 

Sähköpostinavaaja (12000 kpl)
Päivittäisessä työssäsi avaat, luet, analysoit, tulostat ja mapitat kaikki työtovereidesi lähettämät ja heille saapuvat sähköpostiviestit. Työvuorosi päättyessä raportoit havainnoistasi suoraan ylimmälle johdolle.

Jos olet valmis kolmivuorotyöhön ja jos muiden asiat ovat aina kiinnostaneet sinua omia asioitasi enemmän, liity joukkoomme ja kehitä osaamistasi tällä tulevaisuuden mittavimmalla kasvuklusterilla. Stasi-menneisyytesi on rekrytoinnissa ylimääräinen meriitti. 

Moottoripyörälläpaikallesaapuja (50 kpl)
Monilla yritysjohtajilla ja poliitikoilla on vain AB-kortti vailla aiempaa ajokokemusta kaksipyöräisistä. Koska he silti haluavat tulla ikuistetuiksi iltapäivälehtien kanteen mahdollisimman kookkaan moottoripyörän selässä, he ovat ulkoistaneet asian meille.

Työssäsi sinut maskeerataan asiakkaamme näköiseksi, jonka jälkeen saavut vähintään tuhatkuutioisella moottoripyörällä  maatalousnäyttelyihin, kyläjuhliin, osavuosikatsausten julkistustilaisuuksiin tai erilaisiin kokouksiin ja konferensseihin. 

Ominaisuuksistasi arvostamme eniten moottoripyörän käsittelytaitoa, myönteistä suhtautumista nykyiseen suomalaiseen kansanvaltaiseen yhteiskuntajärjestelmään sekä valmiutta viikonlopputyöskentelyyn. 

Yrittäjyydenerinomaisuudestapaasaaja (1000 kpl)
Tässä täysin uudessa vakinaisessa kuukausipalkkaisessa veronmaksajien varoin kustannetussa yrittäjyydenerinomaisuudestapaasaajan tehtävässä vierailet päiväkodeissa, kouluissa, maakuntaliitoissa, työllisyyskursseilla, leipäjonoissa ja televisiouutisissa paasaamassa yrittäjyyden erinomaisuudesta. Yrittäjyyskasvatus, sisäinen yrittäjyys ja ulkoistaminen täyttävät ajatuksesi niin, että unohdat jopa välillä kysellä lomakorvauksesi perään.

Sopiaksesi tähän työhön sinulla tulee olla vähintään kymmenen vuoden kokemus kuukausipalkkaisesta työsuhteesta jonkin julkisyhteisön tai pörssiyhtiön palveluksessa.

Työntekijä (1 kpl)
Määräaikaisena (2 kk) työntekijänämme teet kaikki päivittäisen toimintamme vaatimat työt, koska ne tahtovat jostain syystä jäädä edellä mainituilta henkilöiltä tekemättä.

Mikäli hoidat tehtäväsi erinomaisesti ja joustavasti, saatamme ehdottaa sinulle määräaikaisuutesi päättyessä uutta kahden kuukauden pestiä.

Hae hommeleitamme jo tänään! 

Mikäli haluat hakea yhtiössämme avoinna olevia hommeleita, lähetä hakemuksesi postilokero-osoitteeseemme ja liitä papereihisi kuukausipalkkatoivomustasi vastaava rahasumma pieninä seteleinä. Puhelin- tai sähköpostitiedusteluihin emme vastaa.
 

  Takaisin etusivulle
 
   
 
 
   
 
   
 
   
   
         
Harvoin kysyttyjä kysymyksiä
      Käyttöehdot
         

© Cheatingu Consulting 2004 - 2006