Nordens mest dynamiskt stillastående satirsajt publicerar satir även på svenska (beta version)

Prinsens ekonomiska pappakläder – titta på bilderna!

23.02.2012 17:10 Huller och buller, Monarkin, På tapeten, Senaste inlägg, Svearike

Nyhetscirkus har granskat alla svenska butiker för att hitta perfekta pappakläder för prins Daniel. Resultatet: svenska armén har den bästa pappajackan på sitt lager.

Den mest ekonomiska och praktiska pappajackan: svenska arméns gamla fältjacka med fyra stora fickor och en innerficka.

Enligt vår granskning är den svenska försvarsmaktens gamla fältjacka den mest ekonomiska och praktiska pappajackan för prins Daniel. Även i Finland kan man köpa de där jackorna på loppmarknaden, priset varierar mellan fem och tio euro.

Fältjackan har två framfickor, två bakfickor och en innerficka. Dom alla är av en stor nytta när den nyblivna pappan går ute med sitt barn. Man kunde även tänka att den svenska försvarsmakten har tänkt bara på pappor med sin fältjackas design.

Ta en titt på bilderna och se alla viktiga saker som prinser och vanliga pappor kan bära med sig när de har fältjackan på sig!

Andra pappanotiser på andra avisor:
SvD 23.2.2012: Chat om vår nya prinsessa
SVT 23.2.2012: Hemma på slottet igen
GP 23.2.2012: Nyfödda prinsessan hemma på Haga slott
DN 23.2.2012: Victoria och Daniel har fått en prinsessa
SR 23.2.2012: Hon saknar vissa demokratiska rättigheter
AB 24.2.2012: Uppdrag: bli pappa
AB 23.2.2012: Prins Daniels bil – påkörd och bötfälld
DN 21.2.2012: Victoria och Daniel måste ta emot barnbidrag

Taggar:

Kolla alla taggar: #blogg100 alkohol arbete och arbetslöshet bebisar bilar bloggare bostadsbrist bröster media cykelvägar datorer ekonomi Epa-traktor ergonomi eurozon facebook fastigheter framtiden gamla tidningar glädje Google grammatik guggenheim gångbanor hemligheter infografik Internet Jag övar min svenska jordbruk katter klimatförändring kommunalval 2012 korv krig och fred kriminalromaner Kung-Kong köksmaskiner mat mc media melankoli min blogg mobiltelefoner män och kvinnor mänskligheten nationalekonomi Nord Korea nutidskonst pengar politik (Finland) presidentval 2012 På bio resor Ryssland samhället skolan skolket snus sopor sparande sparkstötting studentliv teknik TV Twitter undersökningar uppfinningar Utbildning utrikes Vintertiden hej hej! vårtecken Ystad yttrandefrihet

En kommentar »

  1. LÅT DEN LILLA NYA FAMILJEN FÅ NJUTA IFRED!!!!!!!!!!!!!!!